Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY

Skal man have visum til Kenya?

19th juli 2024

by admin

Kenya har indført et elektronisk visum system. Alle rejsende til Kenya skal ansøge om et visum før afrejse. Hvis du ikke har et gyldigt visum til Kenya, så vil du ikke få lov at gå ombord på flyet. Så svaret er: Ja man skal have et visum til Kenya.

Du kan på denne side ansøge om et visum til Kenya. Prisen er 99 USD. Et visum er gyldigt i 90 dage fra udstedelsesdatoen, og du må opholde dig i Kenya i maksimalt 30 dage. Et visum er gyldigt til 1 indrejse. Det betyder at du ikke kan rejse ind og ud af Kenya på dit visum.

Ansøg om visum til Kenya

Hvor hurtigt kan jeg få mit visum til Kenya?

Hvis du er sent ude og skal rejse snart, så kan du være rolig. Et visum til Kenya udstedes gennemsnitligt indenfor 24 timer. Hvis du ansøger idag, vil du altså højest sandsynligt allerede have et godkendt visum i morgen.

Du skal dog have alle dine dokumenter i orden.

Husk at have alle dine dokumenter klar

Der er selvfølgelig elementer i din visumansøgning, som kan forsinke din visumgodkendelse. Det er vigtigt at du har følgende dokumenter klar, og indsender dem med det samme i forbindelse med din ansøgning:

  • Et pasfoto-lignende billede af dig selv, der er taget indenfor 6 måneder. Man kan sagtens tage en selfie.
  • Et billede eller fotoscan af informationssiden i dit pas(det er den side i dit pas hvor dit billede også er. Det er vigtigt at man kan se alle 4 hjørner af dit pas)
  • En returbillet eller billet ud af Kenya som er indenfor 30 dage af indrejse datoen.
  • En hotelreservation eller en airbnb reservation.

Hvis du har alle disse dokumenter klar, så er chancen for at dit visum bliver godkendt med det samme langt højere. Disse dokumenter skal du indsende efter at du har betalt og indsendt din visumansøgning.

Andre visumkrav som du skal overholde

Udover at du skal indsende dokumentation som et pasfoto, returbillet, hotelreservation og et billede af dit pas for at blive godkendt til et visum, så skal du også overholde de generelle visumkrav. De generelle krav er følgende:

  • Dit pas skal være gyldigt i yderligere 6 måneder fra indrejse datoen.
This site is registered on wpml.org as a development site.