Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY

Privatlivspolitik

Dette er privatlivspolitikken for e-visa.dk, der beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter personfølsomme oplysninger, herunder pasinformationer, som vi modtager fra vores kunder i forbindelse med visumansøgninger. Vi værdsætter dit privatliv og forpligter os til at sikre, at dine personlige oplysninger behandles fortroligt og i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Ved at bruge vores tjenester og afgive dine personlige oplysninger accepterer du betingelserne i denne privatlivspolitik.

Indsamling af personlige oplysninger

Vi indsamler personfølsomme oplysninger fra dig, når du benytter vores visumansøgningstjenester. Disse oplysninger kan omfatte:

Brug af personlige oplysninger

Vi bruger dine personlige oplysninger til følgende formål:

Vidergivelse af personlige oplysninger

Vi kan dele dine personlige oplysninger med følgende parter:

Opbevaring af personlige oplysninger

Vi opbevarer dine personlige oplysninger i den periode, der er nødvendig for at opfylde de angivne formål i denne privatlivspolitik, medmindre en længere opbevaringsperiode kræves eller tillades ifølge gældende lovgivning.

Dine rettigheder

Du har visse rettigheder vedrørende dine personlige oplysninger, herunder retten til at:

Sikkerhed

Vi tager passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at beskytte dine personlige oplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller destruktion.

Ændringer i privatlivspolitikken

Vi forbeholder os ret til at ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores hjemmeside, og væsentlige ændringer vil blive meddelt dig direkte.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål, bekymringer eller anmodninger vedrørende denne privatlivspolitik eller vores behandling af dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os via de kontaktoplysninger, der er angivet på vores hjemmeside.

Ved at give dit samtykke til denne privatlivspolitik bekræfter du, at du har læst og forstået betingelserne og accepterer vores behandling af dine personlige oplysninger som beskrevet heri.

Sidst opdateret: 14-07-2023

This site is registered on wpml.org as a development site.