Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY

Hvad koster et visum til Indien?

18th juli 2024

by admin

Et visum til Indien koster 99 USD. Dette inkluderer et gebyr til den indiske regering samt et servicegebyr. Et visum til Indien ansøger du om elektronisk, og du modtager  gennemsnitligt dit visum indenfor 2 hverdage. Dette kræver dog at du indsender dine påkrævede dokumenter med det samme. Dokumenterne du skal fremsende er følgende:

  • Et pas-lignende billede. Et billede som når du skal have nyt pas. Du kan tage billedet selv som en selfie med en lys baggrund. Husk at man skal kunne se hele dit ansigt, du må ikke smile, og du må ikke have smykker på, som for eksempel solbriller.
  • En hotelreservation. Du kan for eksempel fremsende din hotel reservation i PDF forma
  • En retur billet til Danmark eller en flybillet ud af Indien. Denne dato skal være indenfor 30 dage, da dit visum gælder i 30 dage
  • Billede af den biologisk side i dit pas

Hvis du har alle dine dokumenter klar i forbindelse med din visumansøgning til Indien, så kan du altså forvente at modtage dit visum efter 2 hverdage.

Hvad kan jeg lave i Indien på mit visum

Efter du har betalt for dit visum, så skal du i gennemsnit vente 2 hverdage på dit visum. Hvis du altså har indsendt de påkrævede dokumenter med det samme. Du kan ansøge om et forretningsvium eller et turistvisum til Indien elektronisk. På et forretningsvisum må du ikke påtage dig arbejde i Indien. Meningen med et forretningsvisum er for eksempel hvis du skal til møde med forretningsforbindelser, eller på besøg hos fabrikker.

Med et turistvisum kan du besøge Indien og opholde dig i 30 dage i landet. Et standard elektronisk visum til Indien lader er med ‘Double entry’. Det betyder at du må forlade Indien og tage ind i Indien igen én gang.

Forskellige visumtyper og priser

Udover vores standard turistvisum til Indien som er gyldigt i 30 dage, så er der også de følgende visumtyper:

  • Turistvisum gyldigt i 1 år
  • Turistvisum gyldigt i 5 år
  • Forretningsvisum gyldigt i 1 år
  • Medicinskvisum gyldigt i 60 dage
This site is registered on wpml.org as a development site.