Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY

Grønt kort lotteri

21st juli 2024

by admin

Det grønne kort er det mest populære og ønskede immigrantvisum globalt. USCIS, United States Citizenship and Immigration Services udsteder det grønne kort.

Der er forskellige måder at bruge for at få et grønt kort. Nogle metoder inkluderer at få et job, familie eller som flygtning, selvom ikke alle falder ind under disse kategorier.

Venteperioderne kan være meget lange og trættende, hvis du kvalificerer dig under beskæftigelseskategorien. Men takket være Green Card Lotteriet er der lys for enden af tunnelen. Alle kan deltage i green card lotteriet og vinde, hvis de er heldige.

United States Green Card giver indehaveren af det permanente visumophold og arbejder i USA. For at føje til disse fordele får du næsten alle rettigheder for en amerikansk statsborger.

I forhold til andre visa adskiller det grønne kort sig ved, at indehaveren får et selvstændigt identifikationsdokument.

Hvad er fordelene ved at have et grønt kort?

At være blandt de mest eftertragtede immigrationsvisa i verden, indehaver af det grønne kort ;

 • Nyder adgang til USA ubegrænset antal gange
 • Bor i USA uden begrænsninger
 • Har deres tidligere statsborgerskab
 • Efter at have boet i staterne i tre til fem år, kan du ansøge om amerikansk statsborgerskab

Hvis du får en jobmulighed;

 • Du vil ikke kræve et arbejdsvisum
 • Du kan frit vælge din arbejdsgiver
 • Du kan skifte arbejdsgiver og endda ansættelseskontrakter på ubestemt tid uden problemer
 • Du får kun nogle få strenge arbejdskrav sammenlignet med andre ikke-amerikanske statsborgere

At få specifikke tilladelser som erhvervslicenser vil være nemmere og hurtigere, hvis du ønsker at være selvstændig.

Studerende, der formår at få et grønt kort, vil få en chance for at studere i USA uden studievisum. De kan få en nedsættelse af studieafgifterne til 80 %.

Hvad er chancerne for at vinde i lotteriet?

Hvis du ikke er statsborger, kan du få et grønt kort gennem Diversity Immigrant Visa Program (DV-programmet). Dette program giver millioner af mennesker mulighed for at deltage i lotteriet hvert år. Ud af dette enorme antal vinder omkring 50.000 mennesker i lotteriet!

Dette program er “Green Card Lottery” eller “DV Lottery”, da vinderne kommer ud af en lodtrækning.

Borgere fra lande med en historie med lave immigrationsrater til USA har den bedste chance for at vinde. Så du kan være blandt de heldige 50.000 mennesker verden over, fortvivl ikke.

regnskabsåret 2021 ansøgte mere end 23 millioner mennesker på verdensplan om green card-lotteriet. Vinderne var de første 50.000 personer, der registrerede postbesked.

Årsagen til, at programmet trækker mere end 50.000 navne er;

 1. Ikke alle udvalgte personer begynder at ansøge om det grønne kort med det samme
 2. Nogle af de udvalgte ansøgere starter muligvis ansøgningsprocessen uden at fuldføre den

Hvem er berettiget til DV Green Card Lottery?

Tilmelding til DV-programmet er åben for hver person i hele verden. Du skal dog opfylde følgende krav:

 1. Det fungerer bedst, hvis du er statsborger i et kvalificeret land efter fødsel

For at deltage i DV Green Card Lottery skal dit oprindelsesland have en lav immigrationsrate til USA. Personer født i stater med høj immigration til USA kan ikke deltage i dette lotteri.

Bemærk:

Grundlaget for at bestemme berettigelse er kun af dit fødeland, ikke det nuværende statsborgerskab.

Hvis dit hjemland er blandt følgende, kan du ikke deltage i dette års DV-program:

 • Bangladesh
 • Canada
 • Brasilien
 • Colombia
 • Kina, som omfatter Hong Kong SAR
 • Mexico
 • Jamaica
 • Indien
 • Haiti
 • Dominikanske republik
 • Nigeria
 • El Salvador
 • Peru
 • Honduras
 • Sydkorea
 • Filippinerne
 • Pakistan
 • Vietnam
 • Venezuela
 • Storbritannien, bortset fra Nordirland

Hvis du er født i en ikke-kvalificeret stat, kan der være undtagelser for, at du kan kvalificere dig til DV-programmet, hvis;

 • Du har en ægtefælle født i et berettiget land. Du kan gøre krav på din ægtefælles fødselsstat som dit berettigelsesland. Men I skal sikre jer, at I begge er på duplikatindgangen og planlægger at rejse til USA samtidigt.
 • Hvis du er født i en ikke-kvalificeret stat, kan du gøre krav på en af dine forældres fødeland. Ingen af dem må have været bosiddende i dit fødeland på tidspunktet for din fødsel. Dine forældres fødeland skal gælde, forudsat at det er en berettiget stat.
 1. Erhvervserfaring eller uddannelse
 2. Uddannelse

For at kvalificere dig til DV Lottery skal du have gennemført en amerikansk gymnasieuddannelse eller en udenlandsk tilsvarende.

 1. Erhvervserfaring

Du skal have arbejdet i disse kvalificerende erhverv i mindst to år inden for de foregående fem år.

Når du deltager i DV-lotteriet, behøver du ikke bevise, at du opfylder disse krav. Efter at have vundet i lotteriet og ansøgt om det grønne kort, vil en konsulær embedsmand anmode om disse beviser.

Hvis du ikke opfylder kravene ovenfor, skal du ikke ansøge om dette program.

Ansøgning om DV Green Card Lottery

Først og fremmest er papirindtastninger der ikke længere. Ellers, hvis du opfylder berettigelseskriterierne, skal du ansøge i et elektronisk format.

Den officielle regeringsside for gratis adgang til det amerikanske DV-lotteri er www.state.gov . Når tilmeldingen åbner, kan du kun ansøge én gang om året. Du risikerer at få dine lottoansøgninger smidt væk, hvis du laver flere ansøgninger.

Afhængigt af den enkelte situation vil de skridt, du tager, når du ansøger om et Green Card, variere. De fleste ansøgere gennemgår dog denne generelle proces;

 1. Indsend en indvandrerbegæring, hvis du er berettiget. En anden vil indgive indvandrerbegæringen på dine vegne, hvis du ikke er det.
 2. USCIS kontrollerer andragendet og godkender det muligvis eller ikke. Hvis USCIS godkender det, og der er en visumchance i din kategori, ansøger du om det grønne kort. Du kan ansøge gennem USCIS, det amerikanske udenrigsministerium eller et dedikeret lotteriwebsted.
 3. Book en biometrisk tid. Du vil give dine fingeraftryk, pasfotos og en underskrift.
 4. Deltag i et interview
 5. Få en dom på din green card-ansøgning.

Hvornår finder Green Card-lotteriet sted?

Der er altid en ny online tilmeldingsperiode hvert år. Det finder normalt sted om efteråret, fra begyndelsen af oktober til november.

Så snart tilmeldingen åbner, skal du tilmelde dig. Hvis du venter til sidste øjeblik, risikerer du at gå glip af det på grund af den store hjemmesidetrafik.

Du får et bekræftelsesnummer, når du er færdig med online-ansøgningen. Du kan tjekke status for din ansøgning på www.dvlottery.state.gov ved hjælp af nummeret. Gør det så tidligt som muligt.

Det nuværende lotteri er 2022 Green Card-lotteriet. Lotteriets navn og det år, hvor det afholdes, er forskellige. For eksempel har det nuværende DV-lotteri (2022) navnet DV-2024. Dette betyder, at vindere skal modtage deres grønne kort inden sidste dato for regnskabsåret 2024.

Gyldighedsperiode for det grønne kort

Et grønt kort er gyldigt hele livet. Men immigration kan tilbagekalde det under visse omstændigheder. Du skal dog forny Permanent Beboerkortet hvert tiende år, ligesom et identitetskort. Hvis du undlader at forny dit opholdskort, risikerer du at betale en bøde.

DV Lottery Status Check

Kom maj 2022; du kan bekræfte dit resultat for DV-2023 med deltagerstatustjekket. Du kan tjekke status for dit DV-2023 Green Card Lottery, hvis du har ansøgt inden den 9. november 2021 .

Du kan tjekke statsministeriets hjemmeside på www.dvlottery.state.gov . Tjek så snart du kan.

Hvad skal du gøre, hvis du ‘vinder’ DV Visa-lotteri

Har du vundet DV green card lotteriet? Hvis ja, har du lige bestået de indledende stadier; der er stadig mere at gøre.

At vinde i lotteriet garanterer dig ikke et direkte green card. Den amerikanske regering afslører ofte flere vindere end grønne kort for deres værdi. Så du bør følge op hurtigt, før forsyningen med grønne kort løber tør.

Der ligger et meget afgørende arbejde forude, det vil sige udfyldelse af ansøgningsskemaer, samtalen mm.

Efter at have vundet i lotteriet, er der trin, du skal følge, afhængigt af hvor du bor.

Hvis du bor uden for USA, kan du besøge det nærmeste amerikanske konsulat for at få flere detaljer. Konsulatet vil informere dig, hvornår du skal fortsætte med at tage de næste trin i ansøgningen.

Hvis du bor i USA , kan du behandle dine grønne kortoplysninger via USCIS.

Nogle gange går ansøgere glip af visummuligheden på grund af forsinkelser i immigrationsafdelingen. Hvis valgt i DV-lotteriet, bør du hyre en immigrationsjuridisk ekspert til at hjælpe dig.

Bemærk:

Du skal bevise, at du vil passe på dit økonomiske behov, mens du opholder dig i USA. Ansøgere, der har vundet green card-lotteriet, kan finde det svært at bevise dette punkt.

Resumé

Det er gratis at ansøge om et grønt kort. Hvis du ansøgte om dit grønne kort gennem andre veje, ville det heller ikke skade at ansøge om lotteriet.

Så meget som det er et lotteri, har det strenge regler. Læs og forstå reglerne som angivet i instruktionerne, før du ansøger.

Pas på svindel, der kan sende dig falske e-mails om, at du har vundet green card-lotteriet. Send aldrig penge til folk, der sender dig e-mails, der hævder, at du har vundet.

This site is registered on wpml.org as a development site.