Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY

Egypten visum gyldighed

21st juli 2024

by admin

Egypten er uden tvivl en fascinerende destination at tilbringe din ferie eller ferie. Det er dog vigtigt, før du bestiller dine billetter, at have det egyptiske visum på plads. Selvom landet ligger i Nordafrika, betragtes Egypten som et medlem af Mellemøsten og et af de mest populære turistmål, hvor turister hovedsageligt kommer fra Europa, Asien og Nordamerika.

Der er forskellige typer af Egypten visa afhængigt af dit formål med at rejse til Egypten, men den mest almindelige type Egypten visum er turistvisum eller e-Visa.

Her er nogle ofte stillede spørgsmål om gyldigheden af det egyptiske turistvisum.

Sammenfattende

 • Alle rejsende skal have et gyldigt Egypten-visum eller e-Visa for at rejse på turisme. Du kan få forretnings- og arbejdsvisum fra din nærmeste egyptiske ambassade eller konsulat.
 • Turistvisum til én indrejse og visum ved ankomst er gyldige i 90 dage fra udstedelse og tillader et ophold på 30 dage i Egypten.
 • Et turistvisum til flere indrejser er gyldigt i 180 dage fra udstedelse og tillader et ophold på 30 dage ad gangen i Egypten.
 • Dine ankomst- og afrejsedatoer er også i din opholdsperiode i Egypten.
 • De fleste rejsende behøver ikke et transitvisum, hvis deres ophold i Egypten varer 48 timer eller mindre.

Hvad er typerne af egyptiske turistvisum?

Du har valget mellem et enkelt indrejse Egypten visum og flere indrejse Egypten visa. Enkelt indrejsevisum giver dig mulighed for kun at komme ind og ud af Egypten én gang, ideel til at tage på en ferie i Egypten.

Egyptens visum til flere indrejser giver dig mulighed for at komme ind og ud af landet så mange gange, du ønsker inden for gyldighedsperioden. Dette er ideelt for rejsende, der planlægger at udforske Egypten og andre nabolande i løbet af deres ferie.

Hvad er gyldigheden af et enkelt indrejse Egypten-visum?

For et enkelt turistvisum til Egypten kan du blive i landet i 30 dage inden for tre måneder (90 dage). Hvis du ønsker at forlade Egypten efter 30-dages ophold og vende tilbage inden de tre måneder er omme, skal du ansøge om et frisk Egypten turistvisum.

Hvad er gyldigheden af visum til Egypten med flere indrejser?

Visum til flere indrejser giver dig mulighed for at rejse ind og ud af Egypten inden for seks måneder (180 dage), for et ophold på højst 30 dage ad gangen. Egyptens visum til flere indrejser giver mulighed for ubegrænset indrejse og eksisterer så længe visummet er gyldigt.

Bemærk, at hvis dit pas udløber i løbet af de seks måneder, skal du ansøge om et nyt Egypten turistvisum.

Hvornår begynder Egyptens visum gyldighed?

Dit Egyptens turistvisum er gyldigt, så snart du får godkendelsen. Hvis du planlægger at rejse til Egypten inden for en måned, skal du ansøge om dit visum mindst syv dage før din forventede ankomstdato. Hvis du planlægger at rejse til Egypten om mere end en måned, kan du stadig ansøge om dit turistvisum i forvejen.

Dog vil visumbehandlingen reelt være i bero indtil 30 dage før din ankomstdato. Det betyder, at du ikke vil spilde nogen gyldighedsdage på dit Egypten-visum.

Når det er sagt, skal du være opmærksom på din ankomst gyldighedsperiode. Så snart du lander i Egypten, varer dit visum til enkelt indrejse i maksimalt 30 dage. Hvis du forudser behovet for at blive længere i Egypten, skal du ansøge om visumforlængelse inden dine 30 dage slutter. Bemærk, at opholdsperioden i Egypten inkluderer dine ankomst- og afrejsedatoer.

Hvornår ophører Egyptens visumgyldighed?

Der er to hovedscenarier, hvor dit Egyptens visums gyldighed kan udløbe. For det første, hvis du modtager det godkendte Egyptens turistvisum, men undlader at rejse af forskellige årsager, såsom Covid-19-pandemien. Lande kan indføre pludselige ændringer i rejsekravene, der kan forsinke dine planer om at besøge Egypten.

Dit Egyptens visums gyldighed ophører også, hvis dit pas udløber. Et af hovedkravene til Egyptens visum er et pas med mindst seks måneders gyldighed tilbage. Ansøg om et nyt turistvisum til Egypten, så snart du fornyer dit pas for at undgå at forstyrre dine rejseplaner.

Tillader Egyptens visum gyldighed rejseændringer?

Hvis du er usikker på din nøjagtige rejsedato til Egypten, kan du stadig ansøge om Egyptens turistvisum. Du behøver ikke at bestille dine flybilletter for at ansøge om dit Egyptens turistvisum. Alt du behøver er at bestille et sted at bo i mindst 24 timer ved ankomsten til Egypten. Kontaktoplysningerne for din bolig er nødvendige for den online Egyptiske visumansøgning.

Det betyder, at du har mulighed for at justere de datoer, der er angivet på ansøgningsskemaet, uden at det påvirker Egyptens visums gyldighed. Hvis du ansøger om dit Egypten-visum i god tid, starter selve visumbehandlingen cirka 30 dage før din ankomstdato.

Der er masser af plads i Egyptens visums gyldighedsperiode til at justere din Egypten rejseplan. Ankom til Egypten når som helst, så længe dit ophold er inden for 90-dages gyldighed (enkelt indrejse visum) eller 180 dages gyldighed (multiple entry visa).

Hvad med Egyptens visum ved ankomst gyldighed?

Vælg Egypten visum ved ankomsten, hvis du har brug for at rejse til Egypten inden for syv dage, så du ikke har tid nok til at vente på online Egypten visumbehandling. Hvis du har et pas fra følgende lande, kvalificerer du dig til Egypten visum ved ankomst:

AustralienJapanNorgeUkraine
CanadaMakedonienKoreaForenede Stater
EU-nationerMalaysiaRusland
GeorgienNew ZealandDet Forenede Kongerige

Du kan kun få Egyptens visum ved ankomst fra lufthavne, ikke fra land- eller søindgangssteder. Disse lufthavne er:

 • Cairos internationale lufthavn
 • Hurgarda Internationale Lufthavn
 • St Catherine International Airport
 • Borg El Arab International Airport
 • Sharm El Sheikh internationale lufthavn
 • Luxor internationale lufthavn

Ved ankomsten er Egyptens visum et enkelt indrejsevisum, gyldigt i 90 dage for et 30-dages ophold. Bemærk, at der ikke er nogen garanti for, at dit visum er tilgængeligt for dig ved ankomst til Egypten , selvom du betaler visumgebyret på 25 USD. De egyptiske immigrationsmyndigheder bestemmer, hvem der skal godkendes for indrejse.

I stedet for at tage denne risiko og undgå lange køer ved lufthavnens checkpoint, ansøg om et elektronisk Egypten-visum online. Ansøgningsprocessen tager kun et par minutter, og du kan gøre det lige hjemmefra eller på din smartphone.

Hvad med Egyptens transitvisum?

Rejsende behøver ikke et transitvisum, hvis deres ophold i Egypten varer 48 timer eller mindre. Du behøver kun bevis for din viderebillet fra Egypten. Du kan forlade lufthavnen og nyde Egyptens seværdigheder, hvis din transit er mellem 6 og 48 timer.

Hvis din transit i Egypten er mindre end 6 timer lang, skal du blive i lufthavnen, men du kan forlade transitområdet og udforske lufthavnen. Undtagelserne for Egyptens transitvisums gyldighed er:

 • Iranske statsborgere skal ansøge om et transitvisum fra den egyptiske ambassade eller konsulat.
 • Borgere i Afghanistan, Libanon, Palæstina og Filippinerne skal opholde sig i det udpegede transitområde i lufthavnen i Egypten.

Hvordan bekræfter jeg mit egyptiske visums gyldighed?

For at sikre, at dit Egypten-visum er gyldigt til rejser, er her et par tips:

 • Brug en aktiv e-mailadresse til din online visumansøgning til Egypten
 • Bekræft, at dine onlineansøgningsoplysninger stemmer overens med dine pasoplysninger. Bekræft, at du har stavet alle dine navne korrekt, og at datoerne er korrekte
 • Udskriv en kopi af dit Egypten-visum, når du modtager det via e-mail
 • Fremvis det udskrevne visum med dit pas til immigrationsofficerer ved afrejse fra dit land og ankomst til Egypten. Hvis der er uoverensstemmelse mellem visum- og pasoplysningerne, vil dit Egypten-visum være ugyldigt
This site is registered on wpml.org as a development site.