Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Vietnam

Besøg Vietnam i op til 30 dage.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 3 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et visum godkendes inden for 7 hverdage, hvorefter dit visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Vietnam

Visum til Vietnam (også kaldet et Vietnam e-Visa) er et lovpligtigt turist visum for blandt andre danske rejsende. Med et visum til Vietnam kan du opholde dig i Vietnam i enten 1 eller 3 måneder afhængig af hvilket visum du vælger.

Hvordan fungerer Vietnams visum system?

Vietnams visum er et elektronisk rejsevisum, hvilket vil sige at du kan ansøge om det online. Du modtager ligeledes dit visa elektronisk, i form af et godkendelsesbrev i PDF-form. Dette godkendelsesbrev skal du så printe ud og medbringe på din rejse. Udover dit godkendelsesbrev og pas skal du også medbringe to pasfoto samt kontanter (enten amerikanske dollars eller vietnamesisk dong) til at betale et gebyr for at få ens visum stemplet.

Udover de ovennævnte formelle krav kan du også blive bedt om dokumentation så som din returbillet og hotelreservation.

Hvem skal ansøge om visum til Vietnam?

Alle rejsende, med undtagelse af statsborgere fra Thailand, Fillipinerne, Malaysia, Singapore, Indonesien, Myanmar, Cambodia, Brunei og Laos, skal bruge et visum til Vietnam til indrejse i landet.

Hvordan ansøger man om visum til Vietnam?

Du kan ansøge om eVisa til Vietnam ved at udfylde ansøgningsformularen her. Her skal du angive dit navn, pasnummer og kontaktoplysninger. Derudover skal du vælge hvilken lufthavn du ankommer til samt hvilken dato du ankommer. Hvis du ikke ved nøjagtigt hvornår du ankommer skal du vælge den tidligste dag du muligvis kan ankomme, da dit ankomstbrev først er gyldig fra og med den dag du har ankommet. Men du kan derudover sagtens ankomme senere end den dag du har angivet. Det tager typisk 2-4 dage (afhængig af hvilken type visum du har valgt) at behandle din ansøgning, hvorefter du modtager dit godkendelsesbrev som PDF på din emailadresse. Dette brev skal du så printe ud og medbringe sammen med dit pas og 2 pasfoto på din rejse.

Få dit visum til Vietnam i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Vietnam. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet Vietnams regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på Vietnams regerings hjemmeside til en lavere pris($25 per person, via evisa.xuatnhapcanh.gov.vn).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.