Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY

Visum til Thailand

Tusindvis af besøgende strømmer til Thailand hvert år for at opleve dette “Smilets Land” . Utrolige strande, lækker mad, tuk-tuk’er, templer og flydende markeder – hvad skal man ikke elske? Uanset om du besøger for forretninger, fritid eller for at slutte dig til din familie, er her alt, hvad du behøver at vide om Thailand visum.

Thailand visum oversigt

Visum typeOpholdsvarighedAntal posterVisum gebyr
Transitvisum (3 måneders gyldighed)60 dageEnkelt£25
Turistvisum (6 måneders gyldighed)60 dage prMange£30
Ikke-immigrant OA1 årMange£150
Ikke-immigrant OX5 årMange£300

Hvad er et Thailand Visa?

Thailand visum er et elektronisk pas, der giver besøgende mulighed for at komme ind og forlade landet. Visumfritaget rejsende kan besøge Thailand uden visum i højst 30 dage. Men hvis du planlægger et længere ophold, bør du ansøge om dit Thailand visum online.

Rejsende behøver ikke længere at indsende originale dokumenter personligt til den kongelige thailandske ambassade. Du skal blot udskrive dit e-visum og præsentere det for flyselskabet og immigrationsmyndighederne, mens du rejser.

Typer af visum til Thailand

Thailand har ni typer af visa , men de fleste besøgende kræver enten et turistvisum eller et visum til længerevarende ophold . Hvis dit ophold i Thailand er længere end en måned, er et turistvisum den bedste mulighed. Det giver mulighed for maksimalt ophold på 2 måneder, med mulighed for forlængelse. Thailands turistvisum er også velegnet til medicinske behandlinger i Thailand og deltagelse i møder, konventioner og udstillinger.

Der er to typer af Thailands visum til længerevarende ophold. Non-Immigrant OA er gyldig i 1 år og giver mulighed for et ophold på 1 år.

Non-Immigrant OX er gyldig i 5 år og giver et ophold på 10 år i Thailand. Du kan forlænge begge disse visum til længerevarende ophold, og begge gælder for rejsende over 50 år.

Bemærk:

Det 10-årige visum har flere fordele, som at du kan købe en bil, et hus og arbejde som frivillig i Thailand. Du kan dog først forlænge det 10-årige visum efter at have gennemført 5 år i Thailand.

Krav til Thailand Visa

For et Thailand turistvisum skal du bruge:

For et 1-årig langtidsophold Thailand visum , har du brug for:

For et 10-årig langtidsophold Thailand visum , har du brug for:

Hvor meget koster et visum til Thailand?

Prisen for et Thailand visum afhænger af visumtypen, antallet af indrejser og varigheden af dit ophold. Et transitvisum til Thailand koster 25 £, mens et turistvisum til en enkelt indrejse koster 30 £.

Du kan også få et turistvisum til flere indrejser til £150, hvis du planlægger at rejse rundt i de sydøstasiatiske lande. Et 1-årigt Thailandsvisum med flere indrejser koster £150, mens et 10-årigt Thailandsvisum med flere indrejser koster £300.

Sådan ansøger du om et visum til Thailand

Husk, at visumfritaget rejsende kan rejse til Thailand visumfrit, hvis deres ophold varer mindre end en måned. Men hvis du ønsker at blive længere, skal du ansøge om Thailands turist- eller længerevarende visum online. Trinnene er ret enkle:

  1. Brug en gyldig e-mailadresse til at åbne en konto hos Thailands e-visumplatform
  2. Udfyld visumansøgningsformularen med dine pasoplysninger
  3. Upload alle understøttende dokumenter, helst i PDF- eller JPEG-format
  4. Betal visumbehandlingsgebyret via dit debet- eller kreditkort
  5. Modtag dit visum i din e-mail

Bemærk: Ansøg om dit Thailand visum mindst 4 uger før din planlagte rejsedato.

Thailand Covid-19 rejsekrav

På nuværende tidspunkt (december 2021) kan alle rejsende til Thailand kun ankomme gennem en af følgende lufthavne:

Derudover skal alle rejsende til Thailand, både statsborgere og udlændinge, have en negativ RT-PCR-test 72 timer før rejsen, uanset deres vaccinationsstatus.

Afhængigt af din alder og vaccinationsstatus er der forskellige Covid-19-krav for at rejse til Thailand.

For vaccinerede rejsende

Vaccinerede rejsende over 18 år skal:

Vaccinerede rejsende i alderen 12 til 17 år skal:

For uvaccinerede rejsende

Uvaccinerede rejsende over 18 år skal:

Tip: Hold dig altid opdateret med Thailands rejsenyheder for at planlægge din rejse i henhold til Covid-19-kravene.

Få din hurtige og nemme Thailand-visumproces i dag

For en problemfri Thailand visumproces, kontakt os i dag. Vi guider alle rejsende til Thailand ved hvert trin i visumansøgningsprocessen, fra indsamling af dokumenter til booking af et karantænegodkendt hotel. Uanset om du rejser alene for at nyde Thailands vidundere, slutter dig til din familie eller planlægger at bo, studere eller arbejde i Thailand, begynder det hele med at få det rigtige visum, der matcher dine behov. Kontakt os i dag.

This site is registered on wpml.org as a development site.