Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Tanzania

Besøg Tanzania i op til 90 dage med et visum.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 3 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et visum godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Tanzania

Rejsende der ønsker at besøge Tanzania skal have et gyldigt visum. Du ansøger om et visum til Tanzania på denne side. Hele visum processen til Tanzania foregår elektronisk. Et visum til Tanzania er gyldigt i 90 dage. Du må på et visum til Tanzania altså opholde dig i op til 90 dage i Tanzania. Du må dog ikke rejse ind og ud af Tanzania på dit visum. Du kan både ansøge om et turistvisum eller et visum for frivillige. Det kan tage helt op til 10-11 hverdage før et visum til Tanzania bliver udstedt. Gennemsnitstiden er 5 hverdage. Du anbefales derfor at søge om dit visum minimum 11 hverdage før afrejse.

Visumkrav ved rejser til Tanzania

Danske rejsende der ønsker at besøge Tanzania anbefales at søge om et visum før afrejse. Derudover skal du overholde følgende krav:

 • Du skal have et gyldigt visum til Tanzania
 • Hvis du ankommer fra et gul-feber risiko land, så skal du kunne fremvise et gul-feber vaccinationscertifikat
 • Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder udover indrejsedatoen
 • Du skal være opmærksom på at et elektronisk visum kun virker ved indrejse igennem følgende lufthavne:
  • Julius Nyerere International Airport (JNIA)
  • Kilimanjaro International Airport (KIA)
  • Abeid Amani Karume International Airport (AAKIA)
  • og via følgende fysiske grænseovergang; Namange landegrænse og Tunduma landegrænse.

Visumdokumentation

Efter at du har indsendt og betalt for din visumansøgning til Tanzania vil du blive bedt om at fremsende følgende dokumentation:

 • Et billede af dig selv i pasfoto-lignende kvalitet
 • Et billede eller scan af din pas informationsside
 • En flybillet bekræftelse (både indrejse og udrejse skal overholde at du maksimalt må opholde dig 90 dage i Tanzania)
 • Hvis påkrævet kan du i nogle tilfælde blive bedt om at fremsende et ægteskabsbevis

Det er vigtigt at overstående dokumentation fremsendes/uploades med det samme, da behandlingen af dit visum ellers vil blive forsinket.

Jeg skal rejse snart, og jeg har glemt at søge om visum

Hvis der er 5 dage til du rejser, så anbefales at at du med det samme søger om et elektronisk visum. Du vil 99% af tiden få dit visum godkendt inden afrejse.

Personer der ikke når at få godkendt deres visum før afrejse kan få et visum ved ankomst til følgende internationale lufthavne i Tanzania:

 • Dar es Salaam
 • Zanzibar
 • Kilimanjaro

Under Covid-19 pandemien ændres indrejseregler regelmæssigt, og det anbefales derfor at du selv holder dig opdateret via Tanzanias ambassade i Sverige. For eksempel skal du i skrivende stund fremvise en negativ PCR test som er taget indenfor 72 timer fra ankomst til Tanzania.

Få dit visum til Tanzania i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Tanzania. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet Tanzanias regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på den Tanzanias regerings hjemmeside til en lavere pris($50 per person, via eservices.immigration.go.tz).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.