Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Singapore

Besøg Singapore i op til 90 dage.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 3 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et visum godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit eVisitor visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Singapore

Et elektronisk visum til Singapore er også kaldt et elektronisk ‘Arrival Card’.Danske statsborgere der rejser til Singapore skal ansøge om et lovpligtigt elektronisk ankomstkort til Singapore. Det er også kaldet et arrival card. Du modtaget dit ankomst kort næsten øjeblikkeligt på din e-mail i PDF format. Du kan enten printe det ud hjemmefra eller du kan fremvise den digitalt på din mobiltelefon.

Danske statsborgere der rejser til Singapore som enten turisme eller forretningsrejse må opholde sig i Singapore i 90 dage, og et “visum” udstedes i de fleste tilfælde øjeblikkeligt via e-mail. I din e-mail er vedhæftet en PDF fil som du skal fremvise ved check-in og ved ankomst. Hvis dit formål med rejsen ikke er enten turisme eller forretningsrejse, så skal du ansøge om enten visum eller opholdstilladelse.

Visumkrav som skal overholdes

Danske statsborgere skal overholde følgende krav før de rejser til Singapore:

  • Formålet med din rejse er enten turism eller forretningsrejse
  • Dit pas er gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsedatoen
  • Du skal have tilstrækkelige med midler til at forsørge dig selv under dit ophold
  • Du skal have en returbillet eller en billet til videre rejse ud af Singapore

Derudover kan det oplyses at Singapore anerkender danske forlængede pas ved ind- og udrejse, og derudover anerkendes danske provisoriske pas ved ind- og udrejse. Hvis du ved udrejse har et midlertidigt pas eller et EU-nødpas, og er der i dette pas ikke er et indrejsestempel, så skal et udrejsestempel indhentes fra Singapores immigratonsmyndigheder.

Få dit visum til Singapore i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Singapore. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet Singapores regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på Singapore regerings hjemmeside til en lavere pris($0 per person, via www.ica.gov.sg).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.