Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Singapore

Besøg Singapore i op til 90 dage med et Arrival Card.
Ansøg nu, og modtag dit Singapore Arrival Card indenfor 30 minutter til 72 timer.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for dit Singapoer Arrival Card i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et Singapore Arrival Card godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit Arrival Card krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Singapore Arrival Card

Singapores Arrival Card er en lovpligtig indrejseformular for alle rejsende til Singapore, inklusiv visumfrie rejsende (herunder danske statsborgere).

Hvordan fungerer Singapore Arrival Card?

Singapores Arrival Card er en påkrævet indrejseformular som alle rejsende til Singapore skal indsende inden afrejse. Dette krav gælder også for visumfrie rejsende, så som danske statsborgere. Du indsender din indrejseformular online her, hvorefter du modtager dit Arrival Card (ankomstkort) på den emailadresse du angav i formularen. Du modtager dit Arrival Card som en PDF-fil; du kan enten printe kortet og medbringe det, eller blot fremvise en digital kopi på din mobiltelefon.

Hvem skal ansøge om Singapore Arrival Card?

Alle der rejser til Singapore skal ansøge om et Arrival Card inden afgang. Dette gælder også danske rejsende, såvel som alle andre rejsende med visumfri indrejse.

Hvordan ansøger man om Singapore Arrival Card?

Man ansøger om Singapores Arrival Card online her. For at ansøge skal man først angive sine personoplysninger, så som ens fulde navn, køn, fødlsesdato, fødeland, nationalitet, pasinformation samt kontaktoplysninger.

Herefter skal man angive sine rejsedetaljer, herunder ens ankomstdato, rejseform, akkomodering, hvilken by man rejser fra samt videre til efter sit besøg, samt ens udrejsedato fra Singapore.

Slutteligt skal man også udfylde en sundhedserklæring, hvor man angiver om man har været i enten Afrika eller Sydamerika, samt hvilke andre steder man har opholdt sig indenfor de sidste 14 dage. Desuden skal man angiver om man har coronavirus symtomer, har været diagnosticeret med coronavirus indenfor de sidste 21 dage, været i kontakt med en coronavirus-smittet indenfor de sidste 14 dage, eller om man er kritisk syg således at man har brug for daglig hjælp.

Efter du har udfyldt indrejseformularen modtager du dit Arrival Card i PDF format på din emailadresse. Du kan enten udprinte og medbringe kortet, eller gemme det som en PDF-fil på din mobil og vise det på skærmen.

Få dit Arrival Card til Singapore i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om et Arrival Card til Singapore. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet Singapores regering. Det er også muligt selv at ansøge om et Arrival Card på Singapores regerings hjemmeside til en lavere pris($0 per person, via www.ica.gov.sg).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.