Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Saudi Arabien

Besøg Saudi Arabien i op til 30 dage.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 3 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et visum godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit eVisitor visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Saudi Arabien

Danske rejsende, og andre nationaliteter, skal inden afrejse ansøge om et visum til Saudi Arabien. Hele visumansøgningen foregår elektronisk. Systemet blev indført i september 2019. Det gør hele processen mere bekvemmelig, da man nu kan besøge Saudi Arabien uden at fysisk tage forbi en ambassade. Et visum til Saudi Arabien udstedes efter et par hverdage.

Visumkrav

Danske rejsende har visumpligt til Saudi Arabien. Det betyder at du skal ansøge om et visum for at få lov til at komme ind i Saudi Arabien. Hvis du ikke har et gyldigt visum, så får du ikke lov til at checke-in eller boarde dit fly. Hvis du alligevel formår at komme til Saudi Arabien uden et visum, så vil du ved grænsen blive sendt ud igen på det næste fly, og højest sandsynligt aldrig få lov at besøge Saudi Arabien igen.

Danske rejsende kan som udgangspunkt besøge Saudi Arabien i op til 90 dage af gangen. Derudover har man mulighed for at forlænge sit visum imens man er i landet. Det betyder at du kan opholde dig i Saudi Arabien i op til 180 dage ad gangen ved at gøre følgende:

  1. Ansøge om et visum der giver dig lov til at opholde dig 90 dage i Saudi Arabien online
  2. Forlænge dit visum imens du opholder dig i Saudi Arabien med yderligere 90 dage

Det er vigtigt at dit pas ved indrejsedatoen er gyldigt i minimum 6 måneder udover opholdets varighed.

Saudi Arabien anerkender både forlængede pas, danske nødpas (provisoriske) og EU nødpas, men kun i forbindelse med udrejse af landet. Derudover kræver de et stempel i passet af immigrationsmyndighederne før udrejse.

Hvad koster et visum til Saudi Arabien?

Et visum til Saudi Arabien koster 149 USD, hvilket inkluderer både betalingsgebyr, konsulærgebyr og servicegebyr. Prismæssigt er et elektronisk visum til Saudi Arabien dyrt sammenlignet med visum til andre lande.

Dette er et meget bekosteligt visum sammenligne med andre lande, og derudover kan du kun få refunderet 50 USD, hvis dit visum af den ene eller anden årsag bliver afvist.

Hvor hurtigt får jeg mit visum til Saudi Arabien?

Gennemsnitligt modtager man sit visum indenfor et par hverdage. Dog anbefales det at man ansøger i god tid, og i hvert fald senest 1 uge før afrejse.

Hvilke dokumenter skal jeg indsende

I forbindelse med din visumansøgning vil du blive bedt om at fremlægge yderligere dokumentation i form af et billede af dig selv. Dette billede skal være et billede i et pasfoto-lignende format.

Hvad må jeg bruge mit elektroniske visum til?

Det er vigtigt at man som ikke-muslim er opmærksom på at man ikke må besøge de hellige byer; Mecca og Medina. Som ikke-muslim må du kun rejse til Saudi Arabien på et e-visa i forbindelse med turisme. Hvis du er muslim og rejser på et e-visa må du kun rejse til Umrah udenfor Hajj sæsonen.

Få dit visum til Singapore i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Hvilke landegrænse kan jeg bruge med et e-visum

Med et elektronisk visum må du ankomme til Saudi Arabien via deres internationalle lufthavn, via landegrænsen til Dubai og via King Fahad broen gennem Bahrain.

Ved ankomst til Saudi Arabien

Ved ankomst til Saudi Arabien skal du fremvise dit pas og dit visum. Det er derfor ikke nok at have dit visum på din e-mail eller mobiltelefon. Du anbefales derfor at udprinte dit visum, så du kan fremvise og afleverer det ved ankomst.

Andre ting du bør være opmærksom på

Du skal være opmærksom på at ligesom med alle andre elektroniske visum og rejsetilladelser, så kan du stadig teoretisk set blive afvist ved grænsen, hvis en grænsebetjent mener at du ikke har været ærlig i din visumansøgning. Der er flere årsager til at man kan blive afvist når man ankommer til Bahrain, og det er blandt andet følgende årsager:

  • Du har været uærlig på din visumansøgning
  • Grænsevagten mener ikke at du har nok penge til hele dit ophold. Dette kan man bevise ved for eksempel at fremvise et bankkonto udtog
  • Du overholder ikke andre regler
  • Du udgør en risiko i forhold til Saudi Arabiens nationalle interesser og sikkerhed

OBS: I forbindelse med COVID-19 pandemien opdateres retningslinjer i forbindelse med indrejse til Saudi Arabien hele tiden. Det er derfor vigtigt at du selv kontakter myndighederne i Saudi Arabien og sikre dig at du overholder alle love og regler i forbindelse med indrejse. På dette tidspunkt vi skriver dette skal du bruge en negativ COVID-19 PCR test, som er taget senest 72 timer før afgang, for at komme ind i Saudi Arabien.

Om Saudi Arabien

Saudi Arabien er et smukt land. Det er dog vigtigt at man som turist overholder de lokale love og lovgivninger. Du forventer også selv at turister der besøger dit eget land respekterer den lokale kultur. Saudi Arabien er underlagt sharia lovgivning. Religion er meget vigtig i Saudi Arabien, og det anbefales derfor at du respekterer dette. Det anbefales at kvinder tager konservative tøjvalg og tildækker sig så meget som muligt. De lokale forventer ikke at udlændinge tager det samme tøj på som de lokale, men du bør alligevel tildække dig så meget som muligt.

Hvis du ønsker at besøge Saudi Arabien som turist så anbefales det ikke at du gør dette i sommermånederne. Det bliver nemlig ulideligt varmt. Over 42 grader varmt i sommermånederne. Det anbefales derfor at besøge Saudi Arabien i vinterhalvåret hvor temperaturene er behagelige.

I Saudi Arabien taler de lokale arabisk, og få snakker engelsk. Det anbefales derfor at lærer et par arabiske gloser. Vejskilte er både på engelsk og arabisk.

Det tager regelmæssigt 1 til 3 dage at behandle din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Singapore. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet Singapores regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på Singapore regerings hjemmeside til en lavere pris($0 per person, via www.ica.gov.sg).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.