Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

New Zealand

Besøg New Zealand i op til 90 dage med et NZeTA visum.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 3 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et visum godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit eVisitor visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til New Zealand (NZeTA)

Danske statsborgere der ønsker at besøge New Zealand skal inden afrejse have et visum til New Zealand, også kendt som en NZeTA. NZeTA står for ‘New Zealand Electronic Travel Authorizaton’. Danske statsborgere er automatisk kvalificeret for en NZeTA, og behandlingstiden er op til 72 timer. De fleste får et svar indenfor 10 minutter, så hvis man har glemt at ansøge om et NZeTA, så kan det gøres på vej til lufthavnen. Du får under normale omstændigheder ikke lov til at checke ind på dit fly før at du har et godkendt visum til New Zealand.

Det anbefales altid at man ansøger seneste 72 timer før afgang.

Visumkrav hvis jeg skal til New Zealand

Det anbefales altid at man holder sig opdateret om visumkrav til New Zealand. Dog kan der for danske statsborgere oplyses følgende:

  • Du kan opholde dig visumfrit i New Zealand i op til 3 måneder. Du skal dog have en gyldig og godkendt NZeTA.
  • Du skal kunne fremvise en returbillet eller en billet ud af New Zealand ved ankomst til New Zealand
  • Du skal kunne dokumenterer at du har penge nok til dit ophold. Det kan for eksempel være en bankudskrift.
  • Dit pas skal være gyldigt i minimum 3 måneder fra opholdets sidste dag. Du kan opleve at transit lande på din vej til New Zealand har krav om at passet skal være gyldigt i minimum 6 måneder.

I forbindelse med udfyldelsen af din visumansøgning vil du blive bedt om at uploade et billede af dig selv i et pasfoto-lignende format. Kravene til dit pasfoto er følgende:

  • Dit pasfoto skal være 900 x 1200 pixels. I forbindelse med visumansøgningen skal du uploade billedet og herefter vil du kunne “crop” billedet, så det overholder størrelseskravene.
  • Størrelsen på billedet skal være mellem 500 kB og 3 MB.
  • Billede filen skal være i JPEG format. Hvis du uploader i PNG format vil systemet automatisk ændre det til JPEG format.

Hvad må jeg lave under mit ophold i New Zealand

Det oplyses på New Zealands officielle hjemmeside at du under dit ophold på et NZeTA (visum til New Zealand) må udfører følgende aktiviteter:

  • Du må tage din familie med på din ferie til New Zealand hvis de også overholder kriterierne for visumfri rejse (alle dine familiemedlemmer skal også have et gyldigt NZeTA)
  • Du må tage på ferie i New Zealand, som for eksempel indkluderer følgende aktiviteter; Sightseeing, at besøge familie og venner, shoppe og nyde New Zealand som en gæst
  • Du må studerer på et NZeTA i en kort periode (Et NZeTA er gyldigt i op til 3 måneder ad gangen)

Prisen for at ansøge om et visum til New Zealand(NZeTA) igennem denne hjemmeside er 89 USD som inkluderer blandt andet et servicegebyr, et gebyr på 12 NZD $ til NZeTA og et gebyr på 35 NZD $ til International Visitor Conservation and Tourism Levy (IVL).

Få dit visum til New Zealand i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til New Zealand. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet New Zealands regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på New Zealands regerings hjemmeside til en lavere pris($32 per person, via www.immigration.govt.nz).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.