Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Myanmar

Besøg Myanmar i op til 90 dage.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 3 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et visum godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Myanmar

Danske rejsende skal bruge et visum til indrejse i Myanmar. Et visum er et elektronisk rejsevisum for turistrejsende. Det fungerer ligesom et traditionelt visum, men i stedet for at modtage et fysisk visum får du i stedet tilsendt dit visum på email som et PDF-dokument.

Hvem skal bruge visum til Myanmar?

Turist- og forretningsrejsende fra samtlige EU/EØS-lande, herunder Danmark, samt bl.a. Canada, Storbritannien og USA skal bruge eVisa når for rejse ind i Myanmar. Rejsende der har planer om at deltage i religiøse ceremonier, herunder meditationsophold, skal ansøge om et religiøst visa igennem en ambassade.

Hvad er et visum?

Et visum har den samme juridiske gyldighed som et konventionelt rejsevisum. Men til forskel fra et traditionelt visum, så kræver et eVisa ikke at man skal forbi en ambassade. Du kan derimod foretage din ansøgning online ved at udfylde en simpel formular med dine pasoplysninger og rejsedetaljer.

Du modtager ligeledes dit eVisa elektronisk, i form af et PDF-dokument som du modtager på din emailadresse. Et eVisa er dermed både nemmere og hurtigere at ansøge om end et traditionelt visum.

Efter du har modtaget dit godkendte visum på din email skal du printe den vedhæftede PDF-fil ud og medbringe på din rejse. Når du ankommer til Myanmar fremviser du dette dokument til en immigrationsofficer, som så stempler dit pas.

Hvordan ansøger man om et visum til Myanmar?

Du kan ansøge om visum til Myanmar ved at ufylde online ansøgningsformualren her. I denne formular skal du angive dine pas- og personoplysninger, rejsedetaljer og give svar på en række sikkerhedsspørgsmål. Efter du har betalt ansøgningsgebyret og indsendt din ansøgning bliver den behandlet indenfor op til 4 arbejdsdage.

Du modtager herefter dit visum i PDF format på den emailadresse du angav i ansøgningsformularen. Det er af den grund meget vigtigt at du dobbelttjekker at din emailadresse er korrekt angivet, da du kun får tilsendt dit eVisa dertil.

Efter du har modtaget dit visum som PDF udprinter du blot filen, og medbringer den på din rejse. Ved ankomst tjekker en immigrationsofficer dit eVisa og putter et stempel i dit pas med dit eVisas gyldighed.

Få dit visum til Myanmar i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Myanmar. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet den Myanmar regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på Myanmar regerings hjemmeside til en lavere pris($50 per person, via tourism.gov.mm).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.