Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Madagascar

Besøg Madagascari op til 45 dage.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 3 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et visum godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Madagascar

Alle rejsende der besøger Madagascar skal have et elektronisk visum til Madagascar. Du søger om et visum til Madagascar her. Madagascar er en afrikansk ø-stat som ligger ud for Mozambiques østkyst. Det digitale visum system blev introduceret i 2017. Du kan på et visum opholde dig i enten 30, 60 eller 90 dage. Der tilbydes både turist, forretning og transitvisum.

Et visum til Madagascar udstedes relativt hurtigt, dog anbefales det altid at man ansøger 1 uge i forvejen. Også visum gennemsnitligt udstedes efter 1-2 hverdage.

Visumkrav til Madagascar

Madagascar har et af de nemmeste visumsystemer som kan sammenlignes med det Canadiske og det Amerikanske. Du kan dog risikerer at blive afvist ved grænsen, hvis du ikke overholder følgende krav:

  • Dit pas skal minimum være gyldigt i 6 måneder udover indrejsedatoen i Madagascar
  • Du kunne bevise at du har nok penge til dit ophold i Madagascar
  • Du skal enten kunne bevise at du har en returbillet eller en billet ud af Madagascar til et andet land
  • Du skal fremvise et gulfeber vaccinationsbevis hvis du indenfor de seneste 6 måneder har rejse igennem et gul-feber område. Du kan læse mere om hvilke områder der er ramt af gul-feber hos WHO.

Derudover skal du huske at printe dit elektroniske visum, da du skal fremvise det ved ankomst til Madagascar.

Under Covid-19 pandemien bør du orienterer dig om ekstra krav. Per d. 25 marts 2021 skal du fremvise en negativ  PCR test som er taget senest 72 timer før afrejse til Madagascar.

Hvor længe er et Madagascar visum gyldigt

Et visum er gyldigt i enten 30 eller 60 dage. Du kan enten søge om et et turist-, transit- eller forretnings- visum.

Hvornår skal jeg ansøge om mit Madagascar visum?

Det anbefales at du senest ansøger 3 dage før afrejse. Dog er det mest optimale at ansøge om dit visum en uge før afrejse. Hvis du ikke når at få dit visum godkendt, så er det ikke jordens undergang, da du kan få et visa-on-arrival. Du vil derfor ikke blive nægtet check-in eller boarding.

Det anbefales altid at ansøge om et elektronisk visum før afgang, da du dermed spare penge og tid. Hvis du ikke har et visum ved ankomst til Madagascar, så vil du kunne opleve at stå i en meget lang kø til immigrationen. Denne kø kan sagtens tage flere timer at komme igennem.

Hvad koster et visum til Madagascar?

Et visum til Madagascar koster 89 USD igennem vores hjemmeside.

OBS: Husk altid at holde dig orienteret om de gældende visumregler til Madagascar igennem Madagascars ambassade.

Få dit visum til Madagascar i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Madagascar. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet Madagascars regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på Madagascars regerings hjemmeside til en lavere pris($37-45 per person, via evisamada.gov.mg).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.