Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Kenya

Besøg Kenya i op til 90 dage.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 3 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et Kenya visum godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Kenya

Kenya har indført et fuldt elektronisk visum system, og du kan derfor ikke få visum ved ankomst. Du skal derfor ansøge om visum til Kenya før afgang fra Danmark. Hvis du har alle dine dokumenter klar, som inkluderer:

 • Et klart og tydeligt billede af billed-siden i dit pas, hvor man kan læse alt uden problemer(der må ikke være et lysskær på billedet)
 • Et billede af dig selv med hvid/lys baggrund(som på et pasfoto)
 • Hotelreservation i pdf format eller en invitation(letter of invitation)
 • Returbillet bekræftelse i pdf format

Et visum er gyldigt i 90 dage fra udstedelsen, og i denne periode kan du besøge Kenya én gang, og besøget må maksimalt varer i op til 30 dage.

Hvor hurtigt får jeg mit Kenya visum

Kenya har et utroligt effektivt system sammenlignet med andre udviklingslande. Hvis du har alle påkrævede dokumenter klar ved ansøgning, så kan du i de fleste tilfælde få dit visum indenfor 24-48 timer. Det kan dog også gå længere tid, og derfor anbefaler vi altid at man ansøger i god tid.

Hvor længe må jeg opholde mig i Kenya?

Du må maksimalt opholde dig i Kenya i 30 dage før du skal forlade landet igen, og herefter igen kan ansøge om et elektronisk visum. Det er vigtigt at du overholder reglerne.

Kan jeg også bruge mit e-visa til Kenya ved grænseovergang?

Dit elektroniske visum kan bruges til både lande-, havne- og luft- grænseovergange. Der er 31 grænseovergange som dit elektroniske visum kan bruges til.

Hvis du ankommer til Kenya med fly, så kan dit visum bruges til følgende lufthavne:

Eldoret International Airport (EDL), Garisa Airport (GAS), Jomo Kenyatta Airport (NBO), Kisumu Airport (KIS), Lamu Airport (LAU), Lokichogio Airport (LKG), Malindi Airport (MYD), Moi Airport Mombasa (MBA), Wajir International Airport (WJR) og Wilson Airport (WIL)

Hvis du ankommer over vand, så kan dit visum bruges til følgende havne:

Kilindini Sea Port (Mombasa), Kisumu, Kiunga, Lamu, Malindi, Mbita Point, Nyanza, Muhuru Bay(Nyanza), Old Port (Mombasa), Shimoni og Vanga

Hvis du ankommer over vej, så kan du bruge dit visum til følgende grænseovergange:

Busia, Isebania, Liboi, Loitokitok, Lungalunga, Malaba, Mandera, Moyale, Nadapal, Namanga og Taveta.

Hvilke aktiviteter må jeg bruge mit visum til?

Et visum til Kenya kan bruges til følgende aktiviteter:

 • Turisme
 • Forretningsbesøg/møder (du må ikke arbejde i Kenya)
 • Familiebesøg

Hvis du i din visumansøgning oplyser at du besøger Kenya i forbindelse med turisme, så vil du blive bedt om at uploade en rejseplan, hotelreservationer og en returbillet.

Hvis du kommer i forretningsøjemed, så skal du uploade din invitation fra det firma du skal besøge og en kopi af virksomhedens registreringsbevis.

Hvis du oplyser at du skal besøge din familie, så skal du uploade et invitationsbrev fra familien, et identitetskort / pas / indrejsetilladelse af værten og en returbillet.

Hvilke krav er der til det pasfoto jeg skal uploade?

Du behøver ikke tage til en fotograf for at få taget et pasfoto. Du kan sagtens tage en selfie selv. Billedet du tager af dig selv skal overholde følgende krav:

 • Du må IKKE tage et billede af dit billede i dit pas
 • Dit billede må ikke være mere end 6 måneder gammelt, og billedet skal vise dit nuværende udseende
 • Billedet skal være i farver
 • Billedet skal vise hele dit ansigt taget forfra med en hvid eller lys(off-white) baggrund
 • Du skal være i hverdagstøj, og du må ikke være i uniform, medmindre det er religiøst tøj som du også har på i hverdagen
 • Du må ikke have noget på hovedet(kasket, hat osv) som dækker for dit hår eller hårlinje
 • Hvis du normalt har briller med styrke, høreapparat, paryk eller lignende genstande på, så skal de også være på i billedet (OBS: Mørke briller eller briller uden styrke må ikke bruges på billedet, medmindre at du har en medicinsk årsag til dette. I dette tilfælde kan en lægeerklæring være påkrævet)

Vi anbefaler at man ansøger senest en uge inden man skal afsted.

Få dit visum til Kenya i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Kenya. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttetKenyas regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på Kenyas regerings hjemmeside til en lavere pris($51 per person, via evisa.go.ke).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.