Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Indien

Ophold dig i op til 30 dage i Indien
Ansøg om dit visum online og modtag det indenfor 72 timer.
Du udfylder visumansøgningen til Indien via vores krypterede visumformular.

Trin 1

Betal for din visumansøgning med enten MasterCard, Visa eller American Express.

Trin 2

Få leveret dit visum i PDF format via e-mail.

Trin 3

Visum til Indien

Vigtig besked vedrørende genåbningsstatus:
Indien er fra og med den 15. november fuldt genåbnet for turisme.

Visumoversigt

Danske rejsende til Indien er visumpligtige. Du skal derfor først ansøge om et gyldigt visum, hvis du ønsker at besøge Indien. Du kan nemt og hurtigt ansøge om et e-visum til enten turisme eller forretningsrejse online, ved at udfylde denne ansøgningsformular.
Med et e-visum til Indien kan du besøge Indien med henblik på enten turisme eller forretningsrejse. Et e-visum til turisme er gyldigt til en indrejse i landet, og et ophold på 30 dage. Et e-visum til forretningsrejse er gyldigt i et år og til et ubegrænset antal indrejser (dog må du i alt højst opholde dig 180 dage i landet).

Hvem er berettiget til dette visum?

Rejsende fra over 160 forskellige lande, heriblandt Danmark, kan ansøge om et e-visum til Indien. Dit pas skal have mindst 6 måneders gyldighed ved ankomst, og mindst to blanke sider.
Alle rejsende skal bruge en negativ COVID-19 PCR-test for at kunne rejse ind i Indien.

 

Således ansøger du om et e-visum til Indien

Du kan ansøge om dit e-visum til Indien til enten turisme eller forretningsrejse online, ved at udfylde denne ansøgningsformular. Der skal du angive en række oplysninger, såsom dine personoplysninger, rejsedetaljer og pasinformationer. Så snart du har udfyldt formularen og betalt ansøgningsomkostningerne, bliver din ansøgning indsendt til videre behandling.

Sådan modtager du dit e-visum

Du modtager svaret på din ansøgning på din emailadresse, så snart at din ansøgning er blevet færdigbehandlet. Såfremt din ansøgning er blevet godkendt, modtager du også dit visum i elektronisk format (e-visum) på din emailadresse. Vi anbefaler at du udprinter dit e-visum og medbringer det på din rejse.

Regler for ind- og udrejse

For at kunne rejse ind i Indien skal du have et pas med mindst 6 måneders gyldighed og to blanke sider tilbage. Du skal også have en negativ COVID-19 PCR-test. Det indiske turist e-visum er gyldigt til indrejse igennem 28 udvalgte lufthavne (heriblandt alle internationale lufthavne) og 5 havne.
Bemærk venligst at det ikke er muligt at forlænge dit e-visum mens du er i Indien. Husk også på, at du til hver en tid skal medbringe en kopi af dit e-visum mens du befinder dig i Indien.

Påbegynd ansøgningen idag!

Behandlingstiden
tager imellem 1 og 72 timer

Flere informationer

Danske statsborgere der rejser til Indien skal bruge visum til indrejse. Med et visum til Indien kan du opholde dig i landet i op til 90 dage ad gangen.

Hvordan fungerer visum til Indien?

Et visum er en elektronisk form for visum. Men i stedet for at modtage et visumdokument med posten får du i stedet tilsendt dit visum på din emailadresse. Ligeledes foregår hele ansøgningsprocessen online. Man skal som ansøger blot udfylde en form online, uploade et scan af sit pas og betale ansøgningsgebyret, og så modtager man sit visum på sin emailadresse når ens ansøgning er blevet godkendt.

Hvem kan ansøge om visum?

Langt de fleste rejsende, herunder danske statsborgere, skal bruge et visum for at kunne rejse til Indien. De eneste rejsende der er undtaget dette krav er statsborgere fra De Forenede Arabiske Emirater, Japan og Sydkorea, hvem der er berettiget til Visa on Arrival.

Hvordan ansøger man om visum til Indien?

Det er nemt og simpelt at ansøge om visum til Indien. Du skal blot udfylde ansøgningsformularen her og betale ansøgningsgebyret. Herefter modtager du et link på din email med et link til at uploade et scan af dit pas.

Du kan ansøge om flere forskellige typer visum. Hvis du skal på en kortere rejse kan du vælge et visum med 30 dages gyldighed, som kun gælder til en indrejse. Hvis du derimod har planer om en længere rejse kan du også ansøge om 90 dages visum der gælder til flere indrejse indenfor enten en 1 eller 5 års periode.

For at gennemføre din ansøgning skal du angive følgende oplysninger:

  • Registreringsoplysninger (herunder ankomststed og tidspunkt).
  • Ansøgeroplysninger
  • Pasdetaljer
  • Adresse
  • Familieoplysninger
  • Visumdetaljer
  • Tidligere visa
  • Baggrundsspørgsmål
  • Pasfoto

Så snart din ansøgning er blevet færdigbehandlet modtager du dit eVisa på den emailadresse du angav i ansøgningsformularen. Det er derfor vigtigt at du dobbelttjekker emailadressen inden du indsender din ansøgning.

Du modtager dit eVisa som en PDF-fil på din emailadresse. Du printer blot dokumentet og tager det med på din rejse.

Behandlingstiden tager imellem 1 og 72 timer

Ansvarsfraskrivelse: Vi er et privat firma der hjælper rejsende med at søge visum til Indien. Vi er dog på ingen måde en del af den indiske regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum til en lavere pris (via indianvisaonline.gov.in).

Ved at ansøge selv vil du ikke have adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.