Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Cuba

Besøg Cuba i op til 30 dage med et turistkort.
Ansøg nu, og modtag dit visum med posten indenfor 1-3 dage.
Påbegynd ansøgning
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din Cuba visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et Cuba visum godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit Cuba visum sendes med PostNord til den adresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Cuba

Et visum til Cuba er enten et grønt eller et lyserødt dokument, som man skal anskaffe sig før at man kan gå ombord på flyet til Cuba. Et Cuba visum er også kendt som et turistkort. Der findes et grønt og et lyserødt Cuba visum. Hvis du flyver via USA, så skal du bruge et lyserødt Cuba visum, og hvis du flyver ikke flyve via USA, så skal du bruge et grønt Cuba visum.

Næsten alle nationaliteter kan købe et visum til Cuba. Et visum leveres med PostNord til danske postadresser. Leveringstiden er et par hverdage. Dog anbefaler vi altid at man bestiller sit visum i god tid. Før at et visum kan udstedes så skal ansøgeren oplyse sin nationalitet og fulde navn.

Et Cuba visum er et slags turistkort som kan rives over på midten. Visummet er på størrelse med en check. Der er ingen dato på dit Cuba visum, og det er gyldigt i 30 dage fra indrejsedatoen i Cuba.

Visumkrav

Der er flere krav som du skal overholde før et visum kan udstedes til dig:

 • Selvom rejsende i de fleste tilfælde modtager deres visum indenfor et par hverdage, så anbefaler vi at man ansøger et par uger i forvejen.
 • Dit pas skal være gyldigt i mindst 3 måneder efter hjemrejsedatoen, og hvis du rejser via USA så skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsedatoen.
 • Dit visum skal er et seperat dokument, og du må altså ikke klistre, klipse eller på anden måde sætte det ind i dit pas. Dokumentet afleveres ved ankomst til Cuba.
 • Du kan ved indrejse til Cuba blive bedt om at fremvise følgende dokumenter; hotelreservation og en returbillet ud af Cuba. Hvis din flybillet ud af Cuba er til et andet land, som også kræver visum, så skal du også kunne fremvise visum/indrejsetilladelse for dette land.
 • Hvis du rejser med mindreårige børn, især i tilfælde hvor børnene ikke har de samme efternavne som forældrene, kan du opleve at skulle dokumenterer forældreskab eller værgemål.

Derudover er det vigtigt at du ved modtagelsen af dit Cuba visum sikre dig at alle informationer i visummet stemmer overens. Hvis dit pas nummer og navn ikke er korrekt noteret i dit Cuba visum, så skal du kontakte os med det samme, så vi kan nå at sende dig et nyt visum med de korrekte detaljer.

Få dit visum til Cuba i dag

Ansøg nu
Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Ved ankomst til Cuba

Ved din ankomst i Cuba vil du blive bedt om at fremvise enten dit lyserøde(hvis du har fløjet via USA) eller dit grønne turistvisum(hvis du ikke er fløjet via USA) til immigrationsmyndighederne. Myndighederne stempler herefter dit visum på den ene halvdel, og tager river halvdelen af visummet over, og giver den den anden halvdel. Nogle gange så stempler dit midten af visummet, og giver dig hele visummet tilbage. Det er vigtigt at du passer godt på dit visum. Vi anbefaler at du opbevarer dit Cuba visum sammen med dit pas et sikkert sted.

Jeg har mistet mit visum imens jeg er i Cuba

Hvis du under din rejse i Cuba mister dit visum, så skal du med det samme kontakte de lokale myndigheder. Du vil blive bedt om at betale et beløb for at købe et nyt visum. Prisen kan varierer alt efter hvilken person der hjælper dig.

Forlænge mit visum i Cuba

Hvis du, imens du er i Cuba, ønsker at forlænge dit ophold, så kan det gøres ved at besøge immigrationskontoret i Vedado, Havana, nummer 17, imellem J og K street. Hvis du besøger immigrationskontoret er det vigtigt at du er ordenligt klædt. Du kan opleve at blive afvist, hvis De føler at du er uanstændigt klædt.

Dette skal du medbringe til immigratonskontoret:

 • Dit originale pas og en fotokopi af dit pas
 • Dit originale visum
 • 25 CUC
 • Kvitteringer fra det sted du har boet i Cuba, hvis du ikke har kvitteringer, så er adressen på dit hotel eller opholdssted nok
 • Du betaler ikke for din visumforlængelse i selve kontoret. Du betaler i en hvilken som helst bank i Cuba. Du vil i banken betale for et stempel. Det er vigtigt at du gemmer din kvittering.
 • Du skal stå i kø i immigrationen i cirka 1 times tid, alt efter hvor travlt det er
Ansøg nu
Det tager regelmæssigt 1 til 3 dage at behandle din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Cuba. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet Cubas regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på en Cubansk ambassade eller konsulat til en lavere pris($25 per person).

Ved at ansøge selv må du forvente en længere behandlingstid, og du skal derudover fysisk møde op på et konsulat eller en ambassade.

This site is registered on wpml.org as a development site.