Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Cambodia

Besøg Cambodia i op til 30 dage.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 3 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din eVisitor visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et visum godkendes inden 3 hverdage, hvorefter dit visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Cambodia

Danske statsborgere kan ansøge om et visum til Cambodia før afgang med fly. Et visum til Cambodia kan du ansøge om online, og dette giver dig ret til ophold i 30 dage. Fordelen ved at ansøge om et visum før afgang er at du kommer hurtigere igennem immigrationen ved ankomsten. Du kan også ansøge om et visum ved ankomst. Dette koster 30 USD.

Hvor hurtigt får jeg mit visum

Behandlingstiden er 3 arbejdsdage. Det er derfor vigtigt at du ansøger i god tid, og sikre dig at de dokumenter du indsender er i høj kvalitet. Du skal for eksempel indsende et pasbillede(dette kan være en selfie på hvid baggrund), og dette billede må ikke være sløret.

Gyldigheden af mit visum

Gyldigheden af et turist visum, som du ansøger om online, er 3 måneder. I denne 3 måneders periode må du indrejse i Cambodia én gang, og opholde dig i maksimalt 30 dage.

Dette online visum gælder ikke ved alle grænseafgange. Det gælder ved følgende grænseovergange:

  • Phnom Penh Internatinal Airport
  • Siem Reap International Airport
  • Cham Team (Koh Kong)
  • Poi Pet (Banteay Neanche)
  • Bavet (Svay Rieng)
  • Sihanoukville International Airport
  • Tropaeng Areal Border Post (Stung Treng)

Ansøge om visum i Danmark eller ved ankomst

Cambodia har ligesom andre lande i Asien introduceret et elektronisk visum system, som gør det muligt for statsborgere af en række lande at ansøge om et visum før ens ferie påbegynder. Du kan dog stadig ansøge om et såkaldt ‘Visa-on-Arrival’. Dette er som navnet antyder et visum som du får ved ankomst.

Det har mange fordele at ansøge om et elektronisk visum hjemme fra Danmark af. Fordelen er blandt andet at du ikke skal stå i en lang kø i Cambodia´s lufthavn. Du sparer altså tid ved at have sørget for dit visum hjemmefra. Hvis du alligevel vælger at ansøge ved ankomst til lufthavnen i Cambodia, så skal du have et pasbillede med, 30 USD i kontanter, 3 blanke sider i dit pas og derudover skal dit pas være gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemkomst.

Få dit visum til Cambodia i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Cambodia. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet den Cambodias regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på Cambodias regerings hjemmeside til en lavere pris($36 per person, via www.evisa.gov.kh).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.