Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Bahrain

Besøg Bahrain i op til 2 uger eller 1 måned.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 3 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din eVisitor visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et visum godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Bahrain

Danske statsborgere der ønsker at rejse til Bahrain skal før afgang ansøge om et elektronisk visum til Bahrain. Et elektronisk visum er gyldigt i 90 dage fra udstedelsesdatoen og tillader dig at opholde dig 2 uger i Bahrain. Hvis man under ferien beslutter sig for at man har lyst til at forlænge sit ophold, så kan man tage forbi ‘Nationality, Passports and Residence Affairs office (NPRA)’ og forlænge sit visum.

Man kan også ansøge om et ‘Multi Entry’ visum som koster et ekstra gebyr. Dette visum gør det muligt at opholde sig i Bahrain i 1 måned, og med dette visum kan man få adgang til Bahrain ad flere omgange. Dette visum er også gyldigt i 90 dage fra udstedelsen.

Det tager gennemsnitligt 3 arbejdsdage før dit Bahrain visum bliver udstedt af Bahrains Ministry of Nationality, Passports & Residence Affairs.

Visumkrav for at få et Bahrain visum

Som dansk statsborger kvalificerer du dig som udgangspunkt til et elektronisk visum til Bahrain. Du skal dog overholde følgende krav:

  • Du må ikke opholde dig i Bahrain imens du ansøger om dette visum
  • Du må ikke udgøre en trussel imod den nationale sikkerhed
  • Du må under dit besøg i Bahrain ikke udfører betalt eller ubetalt arbejde i Bahrain
  • Du skal have nok penge til at forsørge dig og dine børn eller personer du er værge for under dit ophold i Bahrain
  • Dit pas gyldighed skal være længere en visummets gyldighed (du kan blive afvist hvis der er tvivl om dette)
  • Du skal have en bekræftet returbillet (en flybillet ud af Bahrain)

Udover at du skal overholde overstående krav, så skal du hurtigst muligt under ansøgningen af dit visum fremvise følgende dokumentation:

  • En fotokopi eller billede af billed-siden i dit pas (hvis du er indisk statsborger, så skal du også vedlægge en fotokopi eller billede af den sidste side i dit pas)
  • En kopi i pdf format af din returbillet

Derudover kan du frivilligt vedlægge en kopi af din hotelreservation i Bahrain. Hvis du skal bo hos familie eller venner, så skal du vedlægge en kopi af deres ‘CPR Reader’s printout’.

Få dit visum til Bahrain i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Bahrain. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet Bahrains regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på den Bahrains regerings hjemmeside til en lavere pris($79 per person, via www.evisa.gov.bh).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.