Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Australien

Besøg Australien i op til 90 dage med et eVisitor-visum.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 3 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din eVisitor visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et eVisitor visum godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit eVisitor visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Australien

Australien er fra den 21. februar 2022 fuldt genåbnet for vaccinerede danske rejsende.

Danske rejsende til Australien er visumpligtige. Hvis du ønsker at besøge Australien, skal du derfor ansøge om et gyldigt visum inden afrejse. Du kan nemt og hurtigt ansøge om et eVisitor-visum online, ved at udfylde denne ansøgningsformular.

Med et eVisitor-visum kan du besøgen Australien med henblik på turisme, forretningsrejse, familiebesøg og kortvarige studieophold. Visummet har en gyldighedsperiode på 12 måneder. I denne periode kan du besøge Australien så ofte du vil, dog må hvert ophold højst vare op til 3 måneder ad gangen.

 

For at være berettiget til at ansøge om et eVisitor-visum, skal du have et pas fra et EU/EØS-land (herunder Danmark). Dit pas skal være gyldigt under hele dit ophold i Australien.

For at være berettiget til et eVisitor-visum, skal du også kunne leve op til en række andre ansøgerkrav:

  • Du må ikke være til fare for folkesundheden.
  • Du skal kunne besvare baggrundsspørgsmålene på tilfredsstillende vis.
  • Du må ikke stå i gæld til den australske regering.
  • Du må ikke overskride det bevilgede ophold.
  • Du skal have tilstrækkeligt med penge til at kunne forsørge dig selv.

Få dit eVisitor-visum til Australien i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Således ansøger du om et eVisitor-visum

Du kan ansøge om et eVisitor-visum online, ved at udfylde denne ansøgningsformular. I formularen skal du angive en række oplysninger, herunder dine personoplysninger, pasinformationer og rejseplan. Når du har udfyldt formularen og betalt ansøgningsomkostningerne, bliver din ansøgning indsendt til behandling.

Sådan modtager du dit eVisitor-visum

Når din ansøgning er blevet færdigbehandlet, modtager du svaret på din ansøgning på din emailadresse. Hvis din ansøgning er blevet godkendt, modtager du også dit eVisitor-visum på din emailadresse i elektronisk format (e-visum). Din visumstatus tilknyttes automatisk dit pasnummer i det australske visumsystem, men ikke desto mindre er det stadig en god ide at gemme en kopi af dit e-visum for en god ordens skyld.

For at kunne rejse til Australien skal du have et pas med tilstrækkelig gyldighed. Det anbefales at du rejser med et pas med mindst 6 måneders resterende gyldighed. Danske provisoriske pas (nødpas) anerkendes til ind- og udrejse, såfremt de er tilknyttet dit visum i systemet. Danske forlængede pas accepteres også. Bemærk venligst at du ikke kan forlænge dit ophold mens du er i Australien.

Det tager regelmæssigt 1 til 3 dage at behandle din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Australien. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet den australske regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på den australske regerings hjemmeside til en lavere pris($0 per person, via immi.homeaffairs.gov.au).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.