Hvor længe gælder et visum til Sri Lanka (Sri Lanka eTA)?

Et visum til Sri Lanka er gyldigt i 30 dage fra indrejse. Det betyder at du maksimalt må opholde dig i Sri Lanka i 30 dage, før du skal rejse ud af landet igen. Ved indrejse til Sri Lanka vil du blive bedt om at fremvise en returbillet eller en billet ud af Sri Lanka. Det er vigtigt at datoen på denne returbillet eller billet ud af Sri Lanka er indenfor dit visums gyldighedsperiode. Derudover skal dit pas være gyldigt i 6 måneder udover indrejsedatoen.

Gennemsnitligt bliver et Sri Lanka eTA(visum til Sri Lanka) godkendt indenfor 30 minutter. Du kan ansøge om et visum til Sri Lanka her.

Jeg ønsker at opholde mig mere end 30 dage i Sri Lanka

Det eneste du skal gøre er at ansøge om et 30 dages visum igennem vores hjemmeside, og efter ankomst til Sri Lanka kan du ansøge om en forlængelse af dit visum i helt op til 90 dage fra din indrejsedato.

Hvis du har et ønske om at opholde dig i længere tid end 30 dage i Sri Lanka, så kan du forlænge dit visum helt op til 90 dage imens du er i Sri Lanka. Det er dog vigtigt at du ved indrejse har en returbillet eller en billet ud af Sri Lanka, som er indenfor de tilladte 30 dage, ellers kan du risikerer at blive afvist ved enten checkin eller ankomst til Sri Lanka. Der er mange som køber en flybillet ud af Sri Lanka fra Colombo til Indien. Disse flybilletter kan altid købes til en lav og rimelig pris.

Du forlænger dit visum imens du er i Sri Lanka ved at kontakte følgende visum kontor:

Immigration Services Centre (No. 330, Galle Road, Colombo 03 Sri Lanka, +94-727-591-591)

Du kan læse meget mere om Sri Lankas immigrations politik på deres hjemmeside.

 

 

Skriv en kommentar