Visum til Singapore

Et elektronisk visum til Singapore er også kaldt et elektronisk ‘Arrival Card’.Danske statsborgere der rejser til Singapore skal ansøge om et lovpligtigt elektronisk ankomstkort til Singapore. Det er også kaldet et arrival card. Du modtaget dit ankomst kort næsten øjeblikkeligt på din e-mail i PDF format. Du kan enten printe det ud hjemmefra eller du kan fremvise den digitalt på din mobiltelefon.

Danske statsborgere der rejser til Singapore som enten turisme eller forretningsrejse må opholde sig i Singapore i 90 dage, og et “visum” udstedes i de fleste tilfælde øjeblikkeligt via e-mail. I din e-mail er vedhæftet en PDF fil som du skal fremvise ved check-in og ved ankomst. Hvis dit formål med rejsen ikke er enten turisme eller forretningsrejse, så skal du ansøge om enten visum eller opholdstilladelse.

Visumkrav som skal overholdes

Danske statsborgere skal overholde følgende krav før de rejser til Singapore:

  • Formålet med din rejse er enten turism eller forretningsrejse
  • Dit pas er gyldigt i mindst 6 måneder efter hjemrejsedatoen
  • Du skal have tilstrækkelige med midler til at forsørge dig selv under dit ophold
  • Du skal have en returbillet eller en billet til videre rejse ud af Singapore

Derudover kan det oplyses at Singapore anerkender danske forlængede pas ved ind- og udrejse, og derudover anerkendes danske provisoriske pas ved ind- og udrejse. Hvis du ved udrejse har et midlertidigt pas eller et EU-nødpas, og er der i dette pas ikke er et indrejsestempel, så skal et udrejsestempel indhentes fra Singapores immigratonsmyndigheder.