Visum til Mexico (FMM indrejseformular)

Danske rejsende til Mexico har visumfri indrejse, men skal stadig bruge den lovpligtige elektroniske indrejseformular (FMM) for at kunne komme ind i landet. Som dansk rejsende kan du opholde dig 180 dage i Mexico. Du kan ansøge om FMM ved at udfylde denne online ansøgningsformular.

Hvad er en elektronisk indrejseformular?

En elektronisk indrejseformular (FMM) er en lovpligtig formular som rejsende til Mexico skal bruge ved ankomst. Selv rejsende med visumfri indrejse skal bruge en FMM for at kunne komme igennem grænsekontrollen.
I indrejseformularen skal du angive dine personoplysninger og rejsedetaljer. Du kan ansøge om FMM ved at udfylde denne her online ansøgningsformular.

Hvem skal bruge indrejseformular til Mexico?

Det er lovpligtigt for alle rejsende til Mexico at udfylde FMM indrejseformularen inden de ankommer til grænsekontrollen. Dette krav gælder også for rejsende med visumfri indrejse. Den rejsendes alder har heller ikke nogen indvirkning på om man skal bruge FMM.

Hvordan ansøger man om en indrejseformular?

Du kan udfylde din elektroniske indrejseformular online ved at gennemføre denne her online ansøgningsformular. Det tager for de fleste rejsendes vedkommende under et kvarter at gennemføre deres ansøgning.

Hvordan udfylder jeg formularen?

For at udfylde indrejseformularen skal du angive følgende informationer:

  • Personoplysninger – her skal du angive dit navn, nationalitet, fødselsdato, køn, bopælsland og pasnummer.
  • Rejsedetaljer – her skal du angive dit rejseformål, luftfartsselskab, flynummer, hvilken stat der er din rejsedestination, din adresse mens du er i Mexico og din indrejsedato.

Efter du har udfyldt den elektroniske indrejseformular modtager du din formular på PDF format på din emailadresse. Du printer blot dette dokument ud og medbringer på din rejse.
Den elektroniske indrejseformular er dermed den nemmeste løsning når du skal til Mexico, i og med at du kan ansøge hjemmefra og allerede have din FMM formular klar ved ankomst til Mexico.