Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

USA

Besøg USA i op til 90 dage med en godkendt ESTA.
Ansøg nu, og modtag dit ESTA indenfor 30 minutter til 72 timer.
Påbegynd ESTA ansøgning
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din ESTA ansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et ESTA visum godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit ESTA visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

ESTA Ansøgning

ESTA er en lovpligtig forhåndsgodkendelse for rejsende med visumfri indrejse i USA, herunder danske statsborgere. Med en ESTA godkendelse kan du opholde dig visumfrit i USA i op til 90 dage.

Ansøg om ESTA til USA herinde.

Hvordan fungerer ESTA?

ESTA er en elektronisk rejseautorisation for rejsende med visumfri indrejse i USA. Det vil sige at det er en forhåndsgodkendelse af den rejsende, som er med til at sikre at den rejsende opfylder samtlige indrejsekrav. Selv om du har fået en ESTA godkendelse skal du stadig igennem grænsekontrol i USA.

ESTA systemet er elektronisk, hvilket vil sige at din ESTA godkendelse er udstedt elektronisk og tilknyttet dit pasnummer. Du behøves derfor ikke at medbringe et udprint af din ESTA godkendelse, da flyselvskaberne og grænsemyndighederne kan tjekke din ESTA status ved at scanne dit pas eller ud fra dit pasnummer (hvis du checker ind online).

Hvem skal ansøge om ESTA?

Statsborgere fra følgende visumfrie lande skal ansøge om en ESTA godkendelse inden de rejser til USA:

Andorra, Australien, Belgien, Brunei, Chile, Danmark, Italien, Japan, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, San Marino, Schweiz, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Sydkorea, Taiwan, Tjekkiet og Østrig.

En ESTA godkendelse er kun påkrævet for rejsende der ankommer til USA igennem enten en havn eller lufthavn – rejsende der ankommer igennem en landegrænse skal ikke bruge ESTA. ESTA er påkrævet uanset den rejsendes alder, hvilket vil sige at selv mindreårige som udgangspunkt også skal bruge en ESTA godkendelse.

Visse grupper rejsende kan ikke ansøge om ESTA, men skal i stedet ansøge om et visum hos den amerikanske ambassade. Det omfatter rejsende som:

 • Tidligere er blevet nægtet ESTA eller visum til USA.
 • Tidligere er blevet i USA længere end tilladt.
 • Tidligere er straffet.
 • Lider af visse sygdomme (se ansøgningsformularen).
 • Siden marts 2011 har opholdt sig i et af følgende lande (eller tidligere har været statsborger der):
  • Iran
  • Irak
  • Libyen
  • Nordkorea
  • Sudan
  • Somalia
  • Syrien
  • Yemen

Hvis dit ophold i et af de ovennævnte lande var i en tjenstlig sammenhæng (f.eks. hvis du var udstationeret af Forsvaret) kan du muligvis godt ansøge om ESTA. Vi anbefaler dog at du først kontakter den amerikanske ambassade for at få et uddybende svar.

Hvor længe gælder et ESTA?

Et ESTA gælder i 2 år, medmindre at ens pas udløber før da. I den periode kan du besøge USA et ubegrænset antal gange, dog kun op til 90 dage ad gangen, og med et rimeligt mellemrum imellem hvert besøg. De 90 dage inkluderer også besøg i USAs nabolande (såfremt du rejser både ud og hjem igennem en amerikansk havn eller lufthavn).

Hvordan ansøger man om ESTA?

Du kan ansøge om ESTA ved at udfylde ansøgningsformularen her. I formularen skal du angive dine pas- og personoplysninger, rejsedetaljer samt besvare en række baggrundsspørgsmål. Efter at du har betalt og indsendt ansøgningen bliver den behandlet i op til 72 timer (men de fleste rejsende får dog et svar langt hurtigere).

Du modtager dit svar på den emailadresse du angav i ansøgningsformularen. Det er derfor vigtigt at du sikrer at både emailadressen er korrekt inden du indsender ansøgningen, da du kun får svar igennem email. Ligeledes er det vigtigt at det pasnummer du angiver er korrekt, da en ESTA godkendelse med et forkert pasnummer er ugyldig til indrejse.

Få dit ESTA til USA i dag

Gå til ESTA ansøgning
Det tager 30 minutter til 72 timer at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med deres ESTA ansøgning til USA. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet den Amerikanske regering. Det er også muligt selv at ansøge om et ESTA på den Amerikanske regerings hjemmeside til en lavere pris($21 per person, via esta.cbp.dhs.gov).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.