Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

SriLanka

Besøg Sri Lanka i op til 30 dage.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 3 dage.
Påbegynd ansøgning
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et visum godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Sri Lanka

Rejsende til Sri Lanka skal have et gyldigt indrejsevisum. Du kan ansøge om et turist-, transit- og et forretningsvisum. Et turistvisum og et forretningsvisum er som udgangspunkt gyldigt i 30 dage, og et transitvisum er gyldigt i op til 48 timer.

Du kan enten søge om et decideret elektronisk visum til Sri Lanka, eller du kan vælge et visa-on-arrival. Hvis du søger om et elektronisk visum, også kaldet et Sri Lanka ETA, så får du udstedt et e-visa som leveres til din e-mail. Et visa-on-arrival er frarådes da det besværliggøre din ankomst til Sri Lanka, hvor du ved ankomst skal udfylde og betale for dit visum.

Sri Lanka er det eneste land i Asien, som har et visum system på niveau med Australien, Canada og USA i den forstand at et visum ofte ligger i din e-mail indbakke efter få minutter. Visumbehandlingen foregår nemlig helt automatisk. I særlige tilfælde kan behandlingen dog tage et par hverdage, hvis den kræver manuel behandling af en medarbejder.

Behøver jeg at printe mit visum ud?

I teorien behøver du ikke at printe dit elektroniske visum ud, da det er tilknyttet dit pas elektronisk. Det betyder at når du kommer til immigrationen i lufthavnen og viser dit pas, så kan de automatisk se dit elektroniske visum. Hvis man ikke rejser ofte, så kan det dog føles mere trygt at have det printet ud i fysisk format.

Hvad koster et visum?

Der betales et visumgebyr til Sri Lanka på 36 USD, og derudover betales der eventuelt et gebyr til en agent, hvis man benytter sig af en agent til at ansøge.

Hvis man tager den besværlige vej og ansøger om et visum ved ankomst til Sri Lanka, så koster det 40 USD. Det kan ikke anbefales at tage et “visa on arrival” da det forsinker dig ved ankomst til lufthavnen og gør det hele lidt mere besværligt. Vi anbefaler derfor altid at man ansøger om et visum online.

Hvorfor er et visum til Sri Lanka ikke gratis mere? Sri Lanka´s regering prøvede i en periode at udbyde deres visum gratis for at se om det havde en effekt på turismen. Men visum koster nu igen penge.

Visa-on-Arrival til Sri Lanka?

Dette er ikke en god idé. Først og fremmest skal du medbringe 40 USD kontant til Sri Lanka. Derudover skal du pludselig stå i en lang og besværlig kø. Du har altså ingen fordel ved at vælge et Visa-on-Arrival. Det er både dyrere og mere besværligt. Det er altså kun noget man gør hvis man har glemt at ansøge om et visum til Sri Lanka online før afgang.

Ophold på mere end 30 dage?

Du kan enten søge om visum igennem Sri Lanka´s ambassade i Stockholm eller gøre det nede i Sri Lanka. Det mest belejlige er helt sikkert at tage til Sri Lanka på et 30 dages visum, og inden udløb tage forbi Sri Lanka´s visum kontor i Colombo. Her kan du forlænge dit 30 dages visum til et 90 dages visum ved fremvisning af en gyldig retur billet.

Få dit visum til Sri Lanka i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Sri Lanka. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet Sri Lankas regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på Sri Lankas regerings hjemmeside til en lavere pris($37 per person, via www.gov.lk).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.