Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Nepal

Ansøg nu om visum til Nepal
på enten 15, 30 eller 90 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et visum godkendes inden for 7 hverdage, hvorefter dit visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Nepal

Nepal er en fantastisk destination, der tiltrækker rejsende fra hele verden med sin betagende natur, kulturelle arv og eventyrlige aktiviteter. Hvis du planlægger at besøge Nepal, er det vigtigt at være opmærksom på visumkravene inden din rejse.

For de fleste rejsende kræver Nepal, at man skaffer sig et visum inden ankomsten til landet. Der er flere måder at få et visum til Nepal på. En af de mest almindelige metoder er at ansøge om et turistvisum på Nepals ambassade eller konsulat i dit hjemland inden afrejse. Du skal udfylde en ansøgningsformular, medbringe pasfotos og betale den gældende visumafgift. Det er vigtigt at tjekke ambassadens eller konsulatets hjemmeside for at få opdateret information om ansøgningsproceduren og de krævede dokumenter.

Alternativt er der også mulighed for at få et visum ved ankomsten til Tribhuvan International Airport i Kathmandu eller andre grænseovergange i Nepal. Ved ankomsten skal du udfylde en ansøgningsformular, medbringe pasfotos og betale visumafgiften i kontanter (i den valuta, der er angivet). Det anbefales at have det korrekte beløb klar, da der muligvis ikke er mulighed for at veksle penge på stedet.

For at lette din visumansøgning anbefales det at have dit pas gyldigt i mindst seks måneder ud over din forventede opholdsperiode i Nepal. Det kan også være nødvendigt at fremlægge bevis for returbillet eller rejseplaner samt dokumentation for tilstrækkelig økonomiske midler til at dække dine udgifter under opholdet.

Få dit visum til Nepal i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Nepal. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet Nepals regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på Nepals regerings hjemmeside til en lavere pris.

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.