Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Etiopien

Besøg Etiopien i op til 90 dage.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 3 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et visum godkendes inden for et sted mellem 72 timer, hvorefter dit visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Etiopien

Etiopien, der ligger i Afrika, har adskillige turistattraktionssteder. Landet tiltrækker turister fra hele verden. Nogle af attraktionerne i Etiopien inkluderer:

 • The Great Ethiopian Run: Dette tiltrækker tusindvis af løbere fra hele verden. I Addis Abeba giver de 10 kilometer løb rejsende en unik mulighed for at udforske den etiopiske hovedstad.
 • Erta Ale-vulkanen: Det er et topattraktionssted for adrenalinsøgere. Den er konstant en aktiv vulkan og ligger midt i en ørken i det nordøstlige Etiopien.
 • Ganna-fester: Denne årlige ferie svarer til jul. Helligdagen, der fejres den 7. januar , giver et indblik i det etiopiske folks kultur og religion.

Andre turistattraktionssteder inkluderer et besøg i byen Turmi, fejringen af Etiopiens nytår (Enkutatash), besøg i nationalparkerne Arba Minch og Nechisar, Irreecha-festivalerne, blandt andre.

Når du gør dig klar til at planlægge din ferie eller ferie, giver denne artikel en guide til, hvordan du ansøger om dit etiopiske visum.

Hvad er etiopisk visum?

Etiopisk visum er et elektronisk dokument. Det fungerer som en rejsetilladelse, der giver besøgende mulighed for at komme ind i det østafrikanske land. Tidligere skulle rejsende besøge etiopiske ambassader, konsulater eller stå i kø ved grænsen for at få et visum. Imidlertid har eVisa elimineret dette behov.

eVisa er tilgængeligt for alle borgere i alle lande, inklusive britiske statsborgere. Tjenesten har fremskyndet visumoptagelsesprocessen for Etiopien. En del af processen involverer besvarelse af flere standardspørgsmål.

Typer af etiopisk visum

Det etiopiske eVisa er ideelt til turisme og familiebesøg. Etiopien tilbyder også:

 • Turistvisum: Dette er for personer, der rejser for fornøjelse og fritid
 • Forretningsvisum: Dette er for personer, der rejser til Etiopien for at arbejde, arbejde eller frivilligt arbejde
 • Journalistvisum: Dette er for journalister, fotografer og filmskabere, der rejser til Etiopien for at dække en specifik rapport eller historie
 • Transitvisum: Dette er for personer, der passerer gennem Etiopien på vej til en anden destination

For mere information om de forskellige typer Etiopien-visa, tjek den Etiopiske Ambassades Konsulære Services-side .

Krav for at få et etiopisk visum

For at være berettiget til at få et etiopisk visum skal ansøgere have et pas gyldigt i mindst seks måneder. Bemærk venligst, at når du forlader Etiopien, udløber dit enkelt indrejsevisum. Nogle af de grundlæggende krav for at få et etiopisk visum inkluderer:

 • Passets gyldighed angiver mindst 6 måneder fra dagen for planlagt rejse til Etiopien
 • En scannet kopi af dit pas biografiske side
 • Hvis det er relevant, en kopi af dit opholdskort
 • Et nyligt farvefoto i passtørrelse (mål: 51 mm x 51 mm). Set forfra skal have et klart hele ansigt fra toppen af hårgrænsen til din hage. Dine øjne skal også være åbne
 • Hvis du rejser med et eVisa, skal du komme ind i landet gennem Bole International Airport
 • En e-mailadresse
 • Et debet- eller kreditkort-visa-kortbehandling og betaling

Dit pas skal:

 • Være gyldig eller have mindst 6 måneder
 • Hav mindst to tomme sider tilbage
 • Giver dig mulighed for at rejse til Etiopien ved hjælp af et eVisa

Hvis du rejser med et nødrejsedokument (ETD), bør du tjekke med myndighederne i dit land for at se, om dokumenterne er acceptable i Etiopien.

Etiopiske myndigheder anerkender ETDS, men de kan ikke garantere, at de vil give dig adgang til landet.

Nødvendige dokumenter og personlige oplysninger

For at fuldføre onlineansøgningen skal du angive nogle personlige oplysninger. Nogle af de nødvendige oplysninger omfatter:

 • Dit navn
 • Fødselsdato
 • Køn
 • Pasoplysninger
 • Sundhedsoplysninger og
 • Nationalitet

Andre nødvendige dokumenter til visumansøgning omfatter:

 • Et certifikat for gul feber-vaccination
 • Rejseforsikring
 • Den seneste kontoudtog, der angiver tilstrækkelig kilde til midler
 • Den seneste kontoudtog, der angiver tilstrækkelig kilde til midler

Vaccinationskrav

Det er vigtigt at rådføre sig med dit lands sundhedspersonale for at få information om Etiopiens vaccineanbefalinger, sundhedsrisici og udbrud.

Du bør gøre dette mindst 8 uger før du rejser. Endnu vigtigere, for at beskytte dit helbred, skal du altid tjekke rejserådene for at sikre, at du overholder og følger alle sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger.

Få dit visum til Etiopien i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Hvem har brug for et etiopisk visum?

Borgere fra alle lande skal have et etiopisk visum for at rejse til Etiopien. Dette gælder dog ikke for kenyanske og djiboutiske borgere. Kenyanere kan besøge Etiopien uden visum i perioder på op til et år. Djibouti-borgere kan rejse ind i Etiopien i en periode på højst 3 måneder uden tilladelse.

Alle britiske statsborgere, der planlægger at besøge Etiopien, skal erhverve et e-visum. Visummet er gyldigt i 30 dage. Et 90-dages visum er også tilgængeligt efter ansøgning.

Hvor længe varer det etiopiske visum?

Det etiopiske eVisa er gyldigt i 30 til 90 dage efter ankomst. Dette afhænger af dit valg under ansøgningsprocessen. Visum ved ankomst er dog gyldige i op til tre måneder. De er også single-entry visa.

Hvis du ønsker at blive længere i Etiopien, skal du fysisk besøge immigrationskontoret tre dage før dit visumudløb for at forny dit visum.

Hvor lang tid tager det at få et etiopisk visum?

Ansøgning om et onlinevisum tager cirka mindre end 10 minutter. Imidlertid tager behandlingen af et etiopisk visum mellem 12 timer og 72 timer. Når du har gennemført ansøgningen, modtager du en e-mail-meddelelse med detaljer om din ansøgnings fremskridt.

Hvor meget koster et etiopisk visum?

Længden af dit ophold og sagsbehandlingstiden bestemmer prisen på din visumansøgning. For standardbehandling beløber de samlede omkostninger sig til £ 73,82. For at få dit visum inden for to hverdage betaler du 99,28 £. Hvis du har brug for det inden for 12 timer, er de samlede omkostninger ved behandlingen 128,98 euro.

Ekstra tips

 • Når man forlader og eller kommer ind i Etiopien, er det ulovligt at medbringe over 1000 etiopiske birr
 • Du skal angive kontanter over 3000 dollars eller tilsvarende i lokal valuta til toldere
 • Etiopiske myndigheder forbyder at arbejde eller tage arbejde, hvis du rejser med et turistvisum
 • Du kan ikke ændre din immigrationsstatus
 • Hvis du rejser med mindreårige, skal du ansøge om deres eVisa separat uanset alder
 • Hvis du planlægger at rejse til Etiopien fra Storbritannien, skal du fremlægge bevis for en negativ COVID-19 RT PCR-test udstedt inden for de foregående 120 timer. Du skal selv i karantæne i 7 dage.

Planlæg din ferie i Etiopien i dag

Gør dig klar til eventyr, mens du udforsker dette fantastiske land og dets rige kultur og arv, og prøv utrolige retter. Hold dig opdateret med Etiopiens visumkrav, og begynd at forberede din rejse her.

Det tager regelmæssigt 1 til 3 dage at behandle din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Etiopien. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet Etiopiens regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på Etiopien regerings hjemmeside til en lavere pris.

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.