Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Djibouti

Besøg Djibouti i op til 90 dage.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 7 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et visum godkendes inden for 7 hverdage, hvorefter dit elektroniske visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Djibouti

Danske statsborgere har nu mulighed for at ansøge om et elektronisk visum til Djibouti. Djibouti er en suveræn stat i det østlige i Afrika. Alle der ønsker at besøge Djibouti skal inden afgang have et gyldigt visum til Djibouti.

Fordelen ved et elektronisk visum er at man undgår den lange kø til immigrationen. Der findes 2 forskellige visum til Djibouti. Du kan enten søge om et visum som lader dig opholde dig i Djibouti i 14 dage, eller du kan vælge et visum der lader dig opholde dig i Djibouti i 90 dage. Personer med et pas fra Storbritanien eller Singapore skal ikke bruge et visum for at komme ind i Djibouti.

Personer der ønsker at besøge Djibouti i forbindelse med længere ophold, at arbejde, at studerer eller at bo i landet skal ansøge om et visum på den nærmeste ambassade.

Hvem skal bruge et visum til Djibouti?

Der er mere end 240 nationaliteter som kan ansøge om et elektronisk visum til Djibouti(heriblandt danske statsborgere). Systemet blev implementeret i 2018, og det anbefales derfor at alle rejsende til Djibouti ansøger om et elektronisk visum før ankomst. Dermed undgår man de timelange køer i immigrationen.

I forbindelse med din ansøgning vil du blive bedt om at oplyse basale personlige oplysninger, pas informationer og dine rejseplaner i Djibouti. Herudover vil du blive bedt om at uploade følgende dokumenter i forbindelse med din visumansøgning:

  • Et billede af dig selv i pasfoto-lignende format(du kan sagtens tage en selfie. Sørg for at det er med en lys/hvid baggrund, og at du overholder standard pasfoto krav)
  • Et foto af billede-siden i dit pas eller en scannet kopi
  • En kopi af dine flybilletter ind og ud af Djibouti
  • Et bevis for din(e) indkvartering(er) i Djibouti: for eksempel hotel reservationer, AirBnb bekræftelse eller en invitation af familiemedlemmer

Visumkrav til Djibouti

Hvis du ønsker at ansøge om et elektronisk visum, så skal du være opmærksom på følgende krav:

  • Med et elektronisk visum til Djibouti (e-visa) kan du opholde dig i enten 14 dage eller op til 90 dage i Djibouti. Du kan kun adgang til Djibouti én gang på dit visum. Det betyder at ligeså snart at du forlader Djibouti igen, så er dit visum ugyldigt, og du skal ansøge om et nyt visum hvis du ønsker at besøge Djibouti igen.
  • Visummet kan kun bruges til enten turisme, business eller transit. Du må ikke udfører arbejde i Djibouti. Hvis du ønsker at arbejde i selve Djibouti eller studerer for eksempel, så skal du ansøge om dette på en ambassade.
  • Ved ankomst til Djibouti skal du kunne fremvise et pas, som er gyldigt i mindst 6 måneder fra ankomst.
  • Dit elektroniske visum kan kun anvendes ved ankomst til Djibouti via den internationale lufthavn kaldet Ambouli International Airport.
  • Du SKAL have bevis på indkvartering i Djibouti som stemmer fuldstændig overens med de rejsedatoer som du oplyser i din visumansøgning

Efter dit visum er blevet godkendt så skal man printe sit visum ud, så man kan vise det fysisk til immigrationen i Djibouti.

 

Få dit visum til Djibouti i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Djibouti. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet Djiboutis regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på Djiboutis regerings hjemmeside til en lavere pris($12-23 per person, via www.evisa.gouv.dj).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.