Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Australien

Ansøg om et eTA visum til Australien
Ophold dig i Australien i op til 90 dage.

Australien visum gyldighed

Overvejer du at tage til Australien på ferie, forretningsrejse eller organdonation? Dit ophold i landet vil afhænge af gyldigheden af dit australske visum. Du kan også overveje formålet med dit besøg i landet, og hvilket visum du skal bruge. Årsagen til dit besøg vil ofte afgøre det australske visum, du ansøger om, og derfor dit tilladte ophold i landet.

Hvor længe er et australsk visum gyldigt?

Din ansøgning om et australsk visum vil tage fem eller færre dage at få godkendelse. Hvis ansøgningen haster, vil du få dit svar inden for 60 minutter efter indsendelse af din anmodning.

Visummets gyldighedsperiode starter, så snart du modtager visummet. Du kan kun komme ind i Australien mellem udstedelse og udløbsdato, og hvis du gør det uden for denne periode, vil du få problemer med de australske immigrationsofficerer.

Dette afsnit viser nogle australske visa og deres gyldighedsperiode.

Medicinsk behandlingsvisum

Det australske medicinske behandlingsvisum giver et midlertidigt ophold for dem, der søger lægebehandling. Passet gælder også for dem, der støtter en person, der har dette visum eller donerer et organ.

Det medicinske behandlingsvisum er gyldigt i op til 12 måneder. Hvis du ansøger om visum uden for Australien, kan dit tilladte ophold i landet vare op til 3 måneder.

Investor pensionsvisum

Det australske investorpensionsvisum gælder for selvfinansierede personer, der ønsker at bo i landet i deres pensionsår. Alle pensionister må dog ikke have forsørgere. Visummet er midlertidigt og gyldigt i op til fire år, så du skal søge om et andet visum efter denne periode.

Investorpensionsvisummet giver dig mulighed for at arbejde i op til 40 timer på to uger og tage din partner med til Australien, som også skal have et investorpensionistvisum.

Transit visum

Det australske transitvisum er gyldigt i op til 72 timer. Dette visum gælder for dem, der passerer gennem landet med luft eller sø. For at transitvisummet er gyldigt, skal du have en bekræftet reservation og tilladelse til at nå din endelige destination.

Maritime besætningsmedlemmer har en transitgyldighed på op til fem dage fra deres ankomst til landet.

Working Holiday Visa

Det australske arbejdsferievisum er midlertidigt og gyldigt i 12 måneder. Passet tillader flere indrejser i landet. Hvis du har dette visum, kan du forlade og rejse ind igen i Australien så mange gange du ønsker inden for 12-måneders gyldighedsperiode.

Denne periode er kontinuerlig og vil ikke holde pause, når du ikke er i landet. Du kan ikke forlænge arbejdsferievisummet. Men du kan ansøge om et andet og tredje arbejdsferievisum for at forlænge dit ophold i landet.

Du kan også få et andet og tredje australsk arbejdsferievisum ved at tage et specifikt landbeskæftigelse i henholdsvis 3 og 6 måneder. Det andet og tredje visum er gyldigt i 12 måneder.

Business Visa

Det australske erhvervsvisum er gyldigt i tre måneder, og passet er kun tilgængeligt for ansøgere uden for Australien, som besøger landet af professionelle årsager.

Disse årsager omfatter:

 • Deltagelse i en messe, seminar eller konference. Dette formål ville være ugyldigt, hvis begivenhedsarrangørerne betalte visumansøgeren for at deltage i begivenheden
 • Undersøgelse eller forhandling af forretningskontrakter
 • Udførelse af aktiviteter som led i et officielt regeringsbesøg

Turistvisum

Et australsk besøgsvisum giver dig mulighed for at blive i landet på en ferie. Du kan være en del af et krydstogt eller besøge familie og venner. Hvis du ansøger om et turistvisum uden for Australien, kan du ansøge om et ophold på tre, seks eller tolv måneder.

Du kan kun få et 12-måneders australsk besøgsvisum, hvis du ansøger inden for landet. Berettigede forældre til australske statsborgere kan få et længere ophold.

Besøgsvisum

Det australske besøgsvisum er tilgængeligt for alle landets pasindehavere. Besøgsvisummet giver mulighed for et ophold på 3, 6 eller 12 måneder for enkelt og flere indrejser i landet. Der er også forskellige kategorier af besøgsvisumet, der varierer med formålet med opholdet og ansøgerens gyldighed.

For eksempel kan kinesiske statsborgere, der ofte rejser til Australien, ansøge om et visir til hyppige rejsende, der giver mulighed for et 30-dages sammenhængende ophold inden for en 10-årig gyldighedsperiode. Australske immigrationsmyndigheder bestemmer den nøjagtige periode for dit besøgs ophold.

Besøgsvisum til familier

Du kan ansøge om det sponsorerede familiebesøgsvisum, hvis du har et berettiget familiemedlem, som er australsk statsborger eller permanent bosiddende i landet. Visummet er gyldigt i 12 måneder.

Du kan også træne eller studere i tre måneder med et familiebesøgsvisum. Men ikke hvis træning eller studier er din hovedårsag til at besøge Australien. De gyldige besøgsårsager omfatter;

 • Besøg dine familiemedlemmer
 • Tager på ferie, og
 • At være en del af et krydstogt

Studievisum

Det australske studievisum er gyldigt i op til fem år. Passet giver internationale studerende mulighed for at studere, rejse, arbejde og bringe deres familiemedlemmer til Australien. Studerende med godkendte tilladelser kan komme ind i landet op til 90 dage før deres undervisning starter. Men den tidlige indrejse i landet er først gældende, når de studerende informerer deres uddannelsesudbydere om deres bopæl.

Folkeskolebørn kan også få en maksimal gyldighedsperiode på 3 år, så længe de er i år 1-4.

Hvad er den maksimale varighed af ophold pr. rejse?

De fleste australske visa har 12 måneders gyldighed. Men gyldigheden betyder ikke, at du kan blive i landet i 12 sammenhængende måneder. Den maksimale besøgsperiode i Australien er tre måneder ad gangen.

Det er lige meget, hvorfor du er i landet, og din ankomst til landet skal også falde inden for gyldighedsperioden. Hvis du ankommer på dit visums udløbsdato, kan du stadig blive i Australien i tre måneder.

Hvis du besøger landet som en del af et krydstogtskib, kan du ikke forlade Australien i mellemtiden.

Dit visums gyldighed udløber muligvis tidligere end angivet

Ja. Dit tilladte ophold kan udløbe tidligere end dit visums udløbsdato. Står du i denne situation, er chancen stor for, at du ikke opfyldte nogle krav, der gælder for dit ophold i Australien.

Den bedste handling at tage er at revurdere, hvad der ændrede sig i din situation. Nogle almindelige scenarier, der kan få dit visums gyldighed til at udløbe tidligere, omfatter:

 • Pådrager sig tuberkulose under dit ophold i landet
 • At blive dømt for en fængselsdom
 • At arbejde, når dit visum ikke tillader dig at arbejde. Dit pas giver dig muligvis mulighed for at arbejde, men udelukker nogle job i nogle tilfælde
 • At være i gæld til den australske regering. Denne sag gælder for dig eller dine familiemedlemmer
 • At have et udløbet pas. Hvis det pas, du brugte til at ansøge om visum, ikke længere er gyldigt, vil dit ophold i Australien også være ugyldigt

Begrænser dit visums gyldighed dit ophold?

Nogle gange er dit tilladte ophold ikke længe nok, hvilket betyder, at du har brug for mere tid i Australien. Hvis du allerede er i Australien, er det umuligt at forlænge dit visum eller at ansøge om det samme visum igen. Det bedste du kan gøre er at rådføre dig med immigrationstjenesten for at se, hvordan du kan forlænge dit ophold.

Ansøg om visum til Australien

Få svar indenfor
1-72 timer

Disclamer: e-visa.dk er ikke tilknyttet den australske regering. Ansøgeren kan til hver en tid selv ansøge til en lavere pris end af ansøge igennem os.

This site is registered on wpml.org as a development site.