Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY
VISA

Angola

Besøg Angola i op til 30 dage med et visum.
Ansøg nu, og modtag dit visum indenfor 8 dage.
Først udfylder du nemt og hurtigt den online ansøgningsformular her på siden. Dette kan gøres på under 5 minutter. Det er vigtigt at alle felter udfyldes helt korrekt.

Trin 1

Efter at du har gennemgået din ansøgning, betaler du for din eVisitor visumansøgning i det sikre og krypterede betalingsvindue. Her kan du betale med Visa/Dankort og Mastercard.

Trin 2

Din ansøgning om et eVisitor visum godkendes inden for et sted mellem 30 minutter og 72 timer, hvorefter dit eVisitor visum krypteret sendes til den emailadresse du angav i ansøgningsformularen.

Trin 3

Visum til Angola

Danske statsborgere som ønsker at besøge Angola skal have sikret sig et visum før ankomst. Der er ingen lande som har visumfri adgang til Angola, så du skal derfor bruge et visum til Angola ligegyldigt hvilken nationalitet du er.

Visum til Angola er er langsommelig proces.

Normalt tager det omkring 8 dage før et visum er udstedt, dog kan der i særlige tilfælde gå helt op til 1 måned. Det anbefales derfor at man ansøger om et visum i god tid.

Et visum er ikke et krav hvis du skal i transit i Angola. Du må dog ikke forlade lufthavnen.

Få dit visum til Angola i dag

Det tager 1 – 3 dage at
behandling din ansøgning.

Påkrævede dokumenter ved din Angola visum ansøgning

Før at din visum behandling kan påbegyndes, så skal du indsende følgende dokumentation:

 • Et scan af dit pas med minimum 1 års gyldighed samt mindst 4 tomme visum sider i dit pas
 • Et pasfoto-lignende billede af dig på hvid baggrund i størrelsen ml. 381-571 pixels(bredde) og ml. 496-744 pixels(højde).
 • Bevis på det sted du skal opholde dig (for eksempel en hotel reservation eller airbnb reservation). Hvis du opholder dig hos familiemedlemmer eller venner, så skal du for eksempel have et brev fra dem, hvor der står at du opholder dig hos dem.
 • Bevis på at du har nok penge på din konto (et bankudskrift med minimum 200 USD per dag du opholder dig i Angola)
 • Tur og retur billet til Angola. Det betyder at du skal have en indrejse billet, og du skal også have en udrejse billet. Husk du maksimalt må opholde dig 30 dage i Angola, så dine flybilletter skal altså være i et 30 dages vindue.
 • 120 USD i kontanter, som du skal betale ved indrejse. Det anbefales derfor at du hæver pengene i Danmark. Det kan for eksempel gøres i Københavns Lufthavn.
 • Internationalt vaccine certifikat

Krav for at få godkendt visum til Angola

Angola har udstedt 5 krav for at du kan få godkendt dit visum, og de er som følgende:

 • Du skal have et gyldigt pas som er gyldigt i minimum 6 måneder fra når du besøger Angola
 • Du skal have et pas som er gyldigt i Angola
 • Hvis du er under 18 år gammel eller en umyndig person, så skal du have en skriftlig tilladelse fra dine forældre, juridiske repræsentanter, din juridiske værge(r)
 • Du må ikke være på Angola’s liste over uønskede personer.
 • Du må ikke udgøre en trussel imod befolkningen eller nationen

Derudover skal du følge de retningslinjer som er udformet i forhold Covid-19 rejserestriktioner.

Det tager regelmæssigt 1 til 3 dage at behandle din ansøgning.

Disclaimer: e-visa.dk er et privat firma, der hjælper rejsende med at søge om visum til Angola. e-visa.dk er dog på ingen måde tilknyttet Angolas regering. Det er også muligt selv at ansøge om et visum på Angolas regerings hjemmeside til en lavere pris($0 per person, via www.smevisa.gov.ao).

Ved at ansøge selv på får du ikke adgang til vores supportcenter og vores erfarne visumkonsulenter. Vores visumkonsulenter udfører en omfattende gennemgang af din ansøgning, før de indsender den manuelt. Hvis vores erfarne konsulenter finder en fejl i din ansøgning, vil de kontakte dig hurtigst muligt.

This site is registered on wpml.org as a development site.