Ofte stillede spørgsmål om Cambodia e-visum

Cambodja er en fantastisk destination for internationale rejsende. Før du planlægger din rejse, er det vigtigt at bekræfte, om du er berettiget til et visum, fordi enhver person, der rejser ind i landet, kræver en tilladelse.

De eneste fritagne nationaliteter er Thailand, Filippinerne, Laos, Malaysia, Myanmar, Brunei, Vietnam og Singapore.

Generelle spørgsmål

Hvad er et Cambodia e-visum?

Et Cambodia e-Visa er et rejsedokument, der kræver forhåndsgodkendelse. Det sendes via e-mail eller fås online og giver indbyggere fra godkendte lande mulighed for at besøge Cambodja til turistformål.

Er Cambodia e-visum lovligt?

Cambodjas e-visum er lovligt, da godkendelsen kommer direkte fra de cambodjanske immigrationsmyndigheder og regeringen. Det tjener samme formål som et almindeligt visum, men det er nemmere at få.

Hvordan kan jeg ansøge om et e-visum til Cambodia?

Du kan udfylde ansøgningen online. Efter at have udfyldt ansøgningsformularen og foretaget betalingen online, går det godkendte e-visum til din e-mailadresse.

Hvor lang tid tager det at ansøge online om et e-visum til Cambodia?

Ansøgningsskemaet kræver kun væsentlige rejse- og personlige oplysninger, så det bør tage et par minutter. Online betalingsprocessen tager minutter, kan er muligt ved brug af enhver enhed.

Kan jeg få et E-visum ved ankomst til Cambodja?

Hvis du er statsborger fra et berettiget land, kan du få et e-visum ved ankomsten. Det er dog vigtigt at bemærke, at immigrationsmyndighederne ikke garanterer e-visumet på det tidspunkt, du gerne vil besøge. Det er bedst at udfylde onlineansøgningen, inden du rejser.

Hvordan får jeg Cambodia e-visum?

Når dit e-Visa bliver godkendt, kommer det som en PDF-fil til den samme e-mailadresse, som du brugte i din ansøgningsformular. Du kan udskrive dokumentet, da immigrationsmyndighederne har brug for visuelle beviser.

Kræver børn et e-visum til Cambodja?

I Cambodja er det et krav, at alle besøgende fra berettigede lande skal have en gyldig indrejsetilladelse for at krydse grænsen, inklusive børn. Barnets forælder eller værge er ansvarlig for ansøgningen om e-Visa.

Har jeg brug for et visum for at tage på ferie til Cambodja?

Ja, alle rejsende, der rejser ind i Cambodja, skal have visum. Hvis du kommer fra et europæisk land eller Storbritannien, skal du have et cambodjansk visum til din ferie.

Hvilken visumtype har jeg brug for til en ferie i Cambodja?

For et ophold på mindre end 30 dage skal du ansøge om et e-Visa online, som du modtager via e-mail. For et ophold på mere end 30 dage skal du ansøge om visum gennem den cambodjanske ambassade i London. Hvis du ikke kvalificerer dig til e-visumet, skal du også ansøge gennem ambassaden.

Jeg har modtaget mit visum. Er der andet jeg skal gøre?

Ja, du skal udskrive to kopier; en kopi til at fremvise ved indrejse og den anden, når du forlader Cambodja. Det er også nyttigt, når du skal bekræfte, om oplysningerne på visummet stemmer overens med dit pas.

Vil Covid-19 påvirke mine rejseplaner?

Selvom den cambodjanske regering genåbnede grænserne den 15. november 2021, er der nogle COVID-19-foranstaltninger iværksat for internationale besøgende. For opdateret information kan du besøge denne side.

Spørgsmål om applikationen

Hvornår skal jeg indsende min visumansøgning?

Du kan til enhver tid indsende din visumansøgning, men det er bedst at gøre det mindst en uge før afrejse. Uanset din indsendelsesdato bliver din visumansøgning kun behandlet 30 dage før ankomst.

Er det muligt at indsende en gruppevisumansøgning?

Du behøver ikke at indsende en gruppeansøgning, selvom det er en glimrende idé. Hver rejsende har brug for et gyldigt Cambodja-visum, hvilket vil spare dig for gentagelser, da de fleste oplysninger er ens.

Hvilke oplysninger og dokumenter har jeg brug for?

Enhver visumansøgning bør indeholde et tydeligt digitalt pasfoto og en scanning af passets informationsside, der har billedet. Udover nogle kontaktoplysninger skal du også vide, hvilken lufthavn eller grænseovergang du vil bruge og cirka hvornår.

Hvordan indsender jeg min passcanning eller -billede?

Efter at have gennemført visumbetalingen, er der en side til at uploade et pasfoto og passcanning. De fleste filformater og størrelser er acceptable, og du kan bruge uploadværktøjet til at justere og beskære billedet.

Hvilke specifikationer skal min passcanning og pasfoto opfylde?

Passcanningen skal være tydelig, læselig og omfatte hele informationssiden. Billedet skal være i farver, i en godt oplyst baggrund, og du bør ikke have nogen ikke-religiøs hovedbeklædning, hår der dækker dit ansigt eller ser ud til at grine.

Så længe det opfylder disse betingelser, behøver billedet ikke at være fra en professionel.

Hvad koster visum til Cambodia?

Et Cambodia-visum koster 99 EUR pr. person uden ekstra omkostninger uanset betalingsmetoden . De anførte udgifter inkluderer alle mulige omkostninger såsom moms, konsulære omkostninger, serviceomkostninger og ansøgningsomkostninger.

Skal jeg overhovedet besøge konsulatet eller den cambodjanske ambassade?

Nej, hvis du er kvalificeret til visummet, og din onlineansøgning blev godkendt, er der ingen grund til at besøge Cambodjas konsulat eller ambassade.

Skal jeg have booket et hotel eller fly, før jeg ansøger om visum?

Nej, du behøver ikke specifikke indkvarterings- eller flyoplysninger til visumansøgningsprocessen.

Jeg er ikke sikker på min ankomstdato til Cambodja; Er det et problem?

Så længe du rejser inden for de 90 dage eller 30 dage, som visummet tillader, behøver du ikke at angive en specifik afrejsedato på din visumansøgning.

Spørgsmål om visum

Hvad er gyldighedsperioden for Cambodja-visumet?

Cambodja-visummet har en gyldighedsperiode på 90 dage, men du kan kun opholde dig i landet uafbrudt i højst 30 dage.

Hvad skal mit pas opfylde?

Gyldighedsperioden på dit pas bør ikke være mindre end seks måneder fra du ankommer til Cambodja.

Hvis jeg erstatter det gamle pas med et nyt, skal jeg så ansøge om et nyt visum?

Ja, fordi dit pasnummer linker direkte til dit visum. Hvis det pasnummer, du bruger til at rejse, er forskelligt fra det, du brugte til at få visummet, skal du have et nyt visum.

Annullering eller ændring af en applikation

Kan jeg ændre min ankomstdato?

Ja, visummet angiver kun gyldighedsperioden, så det er lige meget, hvilken dag du ankommer, så længe det er inden for den periode. Husk, at du højst kan opholde dig i Cambodja i 30 dage.

Jeg lavede en fejl i ansøgningsskemaet; Hvad sker der nu?

Når først indsendelsen af ansøgningsskemaet er gennemført, er det umuligt at foretage ændringer. Eventuelle fejl kan resultere i afvisning, eller visummet kan blive ugyldigt.

Hvis det bliver afvist, er det muligt at ansøge om et nyt, men du skal betale visumgebyrerne igen. I nogle tilfælde kan visummet få godkendelse, men det bliver ugyldigt på grund af fejl i oplysningerne, såsom et forkert pasnummer. Da passet skal linke til et gyldigt pasnummer, kan myndighederne nægte dig indrejse ved ankomsten.

Det er bedst at ansøge om et nyt visum, hvis du bemærker fejl eller forkerte oplysninger, selvom passet, du får, ser gyldigt ud.

Kan jeg ændre eller annullere min ansøgning?

I det øjeblik din ansøgning bliver behandlet, er det umuligt at annullere den, hvilket ofte sker inden for 5 minutter efter betalingsbekræftelse. Hvis ansøgningen er for en dato senere end 30 dage, vil den forblive afventende indtil 30 dage til din afrejse. I dette tilfælde kan du annullere eller ændre ansøgningen inden for 30 dage.