Indiens e-visumkrav

Indien ligger på det sydasiatiske kontinent. Det er den syvende-største i områdestrækning og næststørst i befolkningstal. Det Indiske Ocean omgiver Indien mod syd, mens Det Arabiske Hav omgiver det sydvestlige. Det deler sin grænse med Pakistan mod vest, mens Kina, Nepal og Bhutan er nord.

Indien har en særskilt kultur, og dets lange historie er værd at opleve. Når du besøger Indien, vil du udforske adskillige Indiens fantastiske landskaber og førsteklasses køkken. Forbered dit næste besøg i Indien, især under Holi-festivalen, og hav det sjovt, inklusive den traditionelle mad med unikke krydderier.

Når du besøger Indien, er Visa et af de krav, du skal have. Midt i pandemien foregår forskellige operationer online, og E-Visa er ikke fritaget, hvilket er meget effektivt.

Hvad er indisk e-visum?

Det er et online visum, som du vil modtage som udlænding. Når du har modtaget det, kommer du komfortabelt ind i Indien i en begrænset periode. Myndighederne udsteder altid en elektronisk formular til dit visum til dit registrerede e-mail-id.

Når du modtager et indisk e-visum, har du adgang til landet i en kort periode.

Du kan anmode om e-visum af følgende årsager:

 • Turisme aktiviteter
 • Venner/slægtninge på besøg
 • Sportsaktiviteter
 • Kort forretningsophold
 • Humanitære aktiviteter

Den indiske e-visumproces

Ansøgning om det indiske e-visum er en af de enkleste og bekvemme processer. Du behøver ikke at møde op personligt til dit visuminterview på den indiske ambassade. Alt du behøver er dit pas med en gyldighed på seks måneder eller mere fra din ansøgningsdato.

Ansøgere til indiske E-visum kan ansøge om og modtage deres pas online fra dit lands officielle ambassadewebsted.

Når du indsender din onlineansøgning og foretager betalingerne, skal du forvente bekræftelsesmeddelelsen via din e-mail.

De økonomiske omkostninger ved E-Visa varierer fra land til land, og du kan med succes betale Visa med dit debet- eller kreditkort. Når du udsteder dit E-Visa, er det svært at ændre dets oplysninger. Så du skal være forsigtig, når du udfylder dataene, når du ansøger.

Udvikling af den indiske online visumordning

I 2013 tænkte Union Tourism ministerium på at starte online visumprogrammet, hvilket gør det nemmere at få adgang til det indiske visum. Det har været en succes i mange andre lande.

Saudi-Arabien, Tyrkiet, Marokko, Nigeria, Egypten og andre har også vedtaget tiltaget. Dens popularitet har været stigende siden 2015.

Kvalifikationer til det indiske e-visum

Følgende kvalifikationsbetingelser gælder, når du går efter det indiske e-visum. Du skal besøge Indien for at se venner, slægtninge, medicinsk behandling, korte forretninger eller humanitære aktiviteter.

 1. Din tilladelse skal have mindst seks måneders gyldighed sammen med datoen for ansøgningen.
 2. Dit pas må ikke have færre end to tomme sider til stempling af en immigrationsofficer.
 3. Du skal have en returbillet for at vende tilbage efter udløbet af din opholdstid.
 4. Små børn skal have deres eget E-Visa og pas

Dokumenter, du skal bruge for at ansøge om det indiske e-visum

 • Dit pas med en gyldighed på seks måneder eller mere
 • Foto med passtørrelse

Forskellige optegnelser, som du skal fremlægge, når du ankommer til Indien

 1. Din kopi af E-Visa, der skal være på tryk
 2. Et pas med en gyldighed på seks måneder eller mere
 3. Dit invitationsbrev, hvis du har et
 4. Din sygeforsikring dækker den tid, du opholder dig i Indien

Du skal levere dokumenterne til immigrationsmyndigheden i lufthavnen, når du ankommer til Indien. De kan dog også bede om andre yderligere dokumenter.

Fortjenester ved dit indiske e-visum

 1. Det er lettere at få dit indiske e-visum når som helst, hvis du har god internetforbindelse, og dit pas er berettiget.
 2. Du sparer tid, da du ikke behøver at møde personligt op på den indiske ambassade.

Hvilke faktorer kan resultere i indiske e-visumafvisninger?

Afvisninger kan ske, når immigrationsmyndigheden i dit land opdager adskillige fejl i din indiske E-visumansøgning. Nedenfor er nogle af de primære årsager, der kan resultere i din indiske e-visumnægtelse:

 • Hver gang vital information er fraværende
 • Når dit pas gyldighedsperiode er kortere end seks måneder
 • Hvis din visumansøgningsformular er forkert
 • Når din visumtype ikke er specifik
 • Hvornår dine intentioner om at vende tilbage er uklare

På grund af covid 19 skal du som international rejsende anskaffe dig Air Suvidha, en selverklæring, før du rejser ind i Indien. Du kan uden tvivl komme ind på det online, når du ansøger om det indiske e-visum.

Indiske visums gyldighed og udløb

Dit indiske e-visums gyldighed afhænger af typen af elektronisk visum, du får, mens du besøger Indien. Hvis du medbringer e-turist Visa, kan du blive i Indien i op til natlige dage. Men hvis du kommer fra USA, Storbritannien, Canada eller Japan, kan du forlænge dit ophold i op til 180 dage.

Du kan bruge dit indiske elektroniske visum til at komme ind i otteogtyve udvalgte lufthavne og fem søhavne. Sørg for, at du besøger Indien, inden din visumudløbsdato når.

Gul feber-certifikat Rejse til din rejse til Indien

Hvis du kommer fra et område med gul feber-infektion, skal du vise din gul feber-vaccination umiddelbart efter ankomsten til Indien. Hvis du ikke fremviser dit gule feber-vaccinationskort, kan du blive i karantæne i op til seks dage efter ankomsten til Indien.

Hvis du ikke viser nogen tegn på gul feber-infektion, kan du fortsætte med dine aktiviteter i Indien.

Ofte stillede spørgsmål om indisk e-visum

 1. Hvad er det indiske e-visum?

Et dokument giver dig mulighed for at komme ind i Indien som udlænding. For at ansøge om det, besøg webstedet, der udsteder Visa, især dit lands indiske ambassadewebsted, og vælg e-visummuligheden. Indtast dine oplysninger og betal visumgebyret.

 1. Har jeg brug for det indiske e-visum, hvis jeg er fra USA?

Ja, du skal indsende din visumansøgning til centret for indisk ansøgning i USA. Du kan udfylde online-ansøgningsformularen på det indiske visum-websted. Efter accepten kan du fortsætte med dine operationer.

 1. Hvor lang tid tager det at få det indiske e-visum?

Det tager op til tre dage at behandle din indiske e-visumansøgning. Du får et visum afhængigt af din nationalitet og årsagerne til besøget.

 1. Kan jeg ansøge om e-visum for at besøge Indien i lidt tid?

Ja, du kan ansøge om det indiske e-visum til turisme, forretning eller endda besøge dine venner eller slægtninge.

 1. Hvilke dokumenter kræver jeg for at ansøge om mit indiske e-visum?

Mens du ansøger om dit e-visum, skal du have et gyldigt pas, et aktuelt fotografi svarende til passtørrelsen og et invitationsbrev.

 1. Skal jeg besøge den indiske ambassade for at få e-visum?

Nej, det er ikke nødvendigt at besøge din indiske ambassade i dit land. Du kan nemt ansøge om dit indiske e-visum hjemmefra, hver gang du vil.

 1. Kan min ansøgning om et indisk e-visum få et afslag?

Ja, din indiske e-visumansøgning går muligvis ikke igennem, hvis du går glip af forskellige væsentlige dokumenter, eller hvis dine intentioner om at gå tilbage ikke er klare.