Indien har genåbnet sine grænser for internationale besøgende

Indien, et subkontinent i Sydasien, er historiens moderland. Det har den ældste civilisation i verden og mange officielle sprog.

Indien er kommet ud af et ødelæggende 2021 som følge af COVID-pandemien; det globale centrum for en ny bølge af virussen, der bragte landets sundhedssystem nær ved at kollapse. Delta-varianten, som nu har fejet jorden rundt, startede her.

Men ligesom andre lande tog Coronavirus-pandemien en vejafgift på Indiens turisme. Da Indien er et af verdens rejsestop på bucketlist, var Indien ingen undtagelse. Mange lande lukkede deres grænser, suspenderede ruteflyvninger og indførte en streng nedlukning. Rejser til og fra landet stoppede, og en lockdown blev håndhævet i mere end et halvt år.

Men siden oktober 2021 begyndte Indien at åbne sine grænser. Charterfly begyndte at lande i Indien, men alligevel kunne ingen turister besøge Indien med det samme.

Fra november 2021 ophævede Indien allerede rejseforbuddet. Fuldt vaccinerede besøgende fra 99 lande, inklusive Storbritannien, kan nu holde ferie i Indien. Ud over at have et visum til Indien, følg følgende strenge retningslinjer for sundhedsministeriet.

Her er, hvad du bør vide og forvente, hvis Indien er din turistdestination på bucketlist.

Det indiske visum

Det indiske visum er et elektronisk dokument, som du kan ansøge om via den officielle hjemmeside https://indianvisaonline.gov.in/ .

Alle britiske og irske rejsende til Indien skal have et gyldigt visum ved indrejse i landet.

Den indiske regering genoprettede næsten alle de tidligere suspenderede visa . Dog blev turistvisum udstedt før oktober 2021 og ethvert andet e-visum givet før 30. marts 2021 ikke genindført.

Fra den 15. oktober 2021 tilbyder den indiske regering nye e -turistvisa til gruppeturisme. Staten udstedte nye individuelle e -turismevisa med virkning fra den 15. november 2021.

Bemærk følgende i forhold til denne sammenhæng;

 • For gruppeturisme vil alle udenlandske turister rejse ind i Indien ved hjælp af e -turistvisumet på et charterfly fra den 15. oktober 2021.
 • Individuel turisme kommer ind i landet på et e-turistvisum fra den 15. november. Du kan bruge Air Bubble Scheme eller Vande Bharat Mission til at deltage. Alternativt kan du bruge enhver kommerciel flyvning, der er certificeret af det indiske ministerium for civil luftfart.

Sørg for, at flyvninger, der kommer fra dit land , er genoptaget. Nogle operatører er ikke helt tilbage i drift.

 • Enhver udenlandsk besøgende må ikke komme ind i Indien via landruter ved hjælp af e-turistvisum.
 • Fra oktober 2021 blev gyldighedsbetingelserne for Indiens e-visum ændret. Den nuværende gyldighed er 120 dage fra datoen for godkendelse. Du kan kun rejse til Indien én gang inden for denne periode i 30 dage.

Hvem kan besøge Indien?

Den indiske regering opfordrer alle til at komme fra ethvert land i verden. Faktisk planlægger regeringen at udstede omkring en halv million turistvisa inden marts 2022.

En udenlandsk statsborger med et gyldigt visum er ikke nok til at garantere dig adgang til Indien. Med den igangværende pandemi skal du have disse yderligere krav.

Med hensyn til ministeriet for sundhedsprotokoller;

 1. Rejsende, der besøger Indien, skal have modtaget Covid-19-jab. De skal også teste negativ for Covid inden for 72 timer af deres rejse.
 2. Alle rejsende, der ankommer til lufthavnen, skal gennemgå screening. Enhver person, der viser tegn og symptomer på virussen, skal besøge en medicinsk facilitet.
 3. Personer over fem år til at uploade en selverklæringsformular på Air Suvidha-portalen . De skal også uploade en negativ PCR-test taget inden for tre dage efter rejsens start. Du skal også bekræfte, at du vil overholde eventuelle Covid-19-protokoller, som staten har sat.
 4. Alle passagerer, der er fuldt vaccineret, skal ikke i karantæne, hvis de kommer fra et land, der opfattes som ‘risikofrit.
 5. Hvis du rejser fra en højrisikonation, skal du lave endnu en PCR-test i Indien. Du skal bestille testen på forhånd på Air Suvidha-portalen. Du må ikke forlade lufthavnen, før du får en negativ Covid-19 test.
 6. Ikke-vaccinerede eller delvist vaccinerede personer skal indsende en Covid-19-prøve i lufthavnen. Du skal have karantæne i en uge. På den ottende dag skal du teste igen, og hvis den er negativ, skal du fortsætte med at overvåge deres helbred i syv dage.
 7. Hvis du tester positiv ved ankomsten, går du til et offentligt isolationscenter . Personer på tre rækker ved siden af dig skal isoleres, uanset deres testresultater.
 8. Pr. 31. december var der 11 risikolande. De er;
 • Sydafrika
 • Brasilien
 • Botswana
 • Kina
 • Ghana
 • Mauritius
 • New Zealand
 • Zimbabwe
 • Tanzania
 • Hong Kong
 • Israel, Storbritannien og Europa

Ekstra tips

 1. Nogle lande har gensidige aftaler med Indien om at acceptere vaccinationscertifikater. De omfatter Storbritannien, USA og mange andre europæiske nationer. Rejsende fra de nævnte lande må ikke tage PCR-testen i lufthavnen. De skal dog holde styr på deres helbred i to uger.
 2. Det er obligatorisk at bære masker ved brug af offentlig transport
 3. Du skal observere social afstand, mens du er i Indien. Nogle stater kan bøde dig for ikke at følge sådanne retningslinjer.
 4. Hver af de 28 indiske stater har tilladelse til at lave regler for internationale ankomster. Så regler og regler kan variere fra lufthavn til lufthavn i Indien.

Resumé

Alle disse retningslinjer bør ikke forhindre dig i at nyde, hvad mangfoldighedens land har at tilbyde. Disse foranstaltninger er her for at hjælpe dig med at forblive sund. Planlæg en tur i dag og se den smukke side af det sydasiatiske land.

Skriv en kommentar