Hvordan søger man visum til Sri Lanka (Sri Lanka eTA)?

I denne artikel gennemgår vi ansøgningsprocessen, og hvordan du søger om et visum til Sri Lanka – også kendt som et Sri Lanka eTA.

Danske statsborgere der ønsker at besøge Sri Lanka skal have et gyldigt visum til Sri Lanka før afrejse. Heldigvis har Sri Lanka imodsætning til andre lande i regionen, indført et simpelt og effektivt visum system kaldet ‘ETA’. ‘ETA’ står for ‘Electronic Travel Authorization’ og er ligeså effektivt og hurtigt som USA´s ESTA og Canada´s ETA. Du skal ikke bruge nogle dokumenter. Det eneste du skal have klar for at gennemfører din visum ansøgning til Sri Lanka er dit pas. Du skal nemlig oplyse dit pasnummer, dit pas udløbs- og udstedelsesdato og fulde navn som det står i passet. Gennemsnitligt bliver et visum til Sri Lanka udstedt efter 25 minutter.

Du kan ansøge om et visum til Sri Lanka ved at trykke på dette link.

Hvilke krav skal jeg være opmærksom på i forhold til min visumansøgning

For danske statsborgere og andre rejsende er det meget simpelt at ansøge om et visum til Sri Lanka. Som nævnt tidligere så kræver Sri Lanka´s regering ikke at du uploader dokumenter for at gennemfører din visumansøgning. Du skal stedet være opmærksom på følgende krav når du ankommer til Sri Lanka:

  • Du har visumpligt. Det betyder at dit visum skal være godkendt før du stiger ombord på flyet til Sri Lanka.
  • Dit pas skal være gyldigt i 6 måneder udover datoen ved indrejse til Sri Lanka.

 

Skriv en kommentar