Hvor længe gælder visum til Egypten

Danske rejsende der ønsker at besøge Egypten skal have et gyldigt visum. Du ansøger om et visum online, og herefter kan du opholde dig i op til 30 dage i Egypten. Det tager cirka 1 uge at få udstedt sit visum til Egypten. Dit visum til Egypten er gyldigt i 90 dage fra udstedelsesdatoen. Du kan i disse 90 dage rejse ind i Egypten én gang. Du kan altså ikke rejse ind og ud af Egypten flere gange på dit visum. Dit visum er gyldigt i 30 dage fra indrejsedatoen eller til når dit visums gyldighed udløber.

Ansøg om visum til Egypten her.

Ændre planer

I forbindelse med udfyldelse af din visumansøgning skal du oplyse din indrejsedato. Dette er den dato du planlægger at rejse ind i Egypten. Du behøver ikke rejse ind i Egypten præcis på denne dato. Du må gerne ændre dine rejseplaner.

Gyldighed

Dit visum gælder i 30 dage fra indrejsedatoen som nævnt ovenover. Dit visum er gyldigt i 90 dage fra udstedelsesdatoen. Det betyder for eksempel at hvis du får udstedt et visum til Egypten i morgen, så skal du indenfor 90 dage bruge dit visum. Den dag du vælger at rejse til Egypten er dit visum gyldigt i  op til 30 dage eller til når dit visums gyldighedsperiode udløber (gyldighedsperioden er som tidligere nævnt 90 dage fra udstedelsesdatoen).

Krav

Du skal overholde følgende krav for at få udstedt et visum:

  • Dit pas skal minimum være gyldigt i 6 måneder udover opholdets varighed
  • Du skal både have hotel og returbillet ud af Egypten
  • Du skal efter betaling af visumgebyret uploade et billede af informationssiden i dit pas

Opsummering

Du må på dit visum opholde dig i Egypten i op til 30 dage fra indrejsedatoen. Selve visummet er gyldigt i 90 dage fra udstedelsesdatoen. Du skal altså indenfor disse 90 dage tage til Egypten. Du kan opholde dig i 30 dage i Egypten, og dit ophold må ikke overskride dit visums gyldighedsperiode.

 

Skriv en kommentar