Hvor længe gælder et visum til Kenya?

Kenya er en af de smukkeste destinationer i verden. Kenya tilbyder danske turister utrolige safari oplevelser. Mange danske rejser hvert år på safari i Kenya, for at se elefanter, giraffer, flodheste, løver og leoparder. En gennemsnitlig safari varer en uges tid, dog kan du tage på alt fra 1 dags safari til flere uger. Det er vigtigt at du på dit ophold i Kenya har et gyldigt visum. Hvis man ikke har et gyldigt visum kan det have alvorlige konsekvenser. Et visum du ansøger om her på siden er som udgangspunkt gyldigt i 90 dage, og du må opholde dig i 90 dage på dit visum.

Dit visum til Kenya er altså gyldigt i 90 dage, og du må opholde dig i maksimalt 90 dage fra indrejsedatoen. Du kan ansøge om dit visum her og få svar indenfor et par hverdage.

Kan jeg forlænge mit visum imens jeg er i Kenya?

Rejsende får som udgangspunkt et visum som er gyldigt i 90 dage. Det betyder at du kan tage til Kenya, og opholde dig i landet i 90 dage som turist. Herefter har du mulighed for at forlænge dit ophold med maksimalt yderligere 90 dage. Det betyder at du kan opholde dig i Kenya i maksimalt 180 dage.

Sådan gør du:

  • Først skal du have et elektronisk visum. Herefter får du udstedt et visum på e-mail, hvor du kan opholde dig i Kenya i 90 dage.
  • Imens du er i Kenya, så kan du til enhver tid, dog før dit originale visum udløber, ansøge om en forlænge á yderligere 90 dage

Disse dokumenter skal du bruge i forbindelse med forlængelsen af dit visum:

  • En kopi af dit pas
  • En kopi af dit originale visum

Hvordan forlænger jeg mit visum til Kenya?

Rejsende der ønsker at opholde sig i Kenya i længere tid end 90 dage, kan under deres ophold i Kenya forlænge deres visum én gang med yderligere 90 dage. Dette skulle før i tiden gøres på et immigrationskontor, dog kan du nu også ansøge om en extension online.

Du skal herefter printe din ansøgning ud og tage den med på et immigrations kontor. Det anbefales at bruge de store immigrationskontorer. Der er et stor immigrationskontor i Nairobi og et i Mombasa.

 

Skriv en kommentar