Hvad koster visum til Australien?

Hvert år rejser tusinde af danskere til Australien for at opleve unikke eventyr. Du kan for eksempel snorkler blandt farvestrålende fisk i verdens største koralrev, se verdens smukkeste solopgang i Ayers Rock, se det verdenskendte operahus i Sydney eller tage i en af deres mange mange nationalparker for at se for eksempel kænguruer. Før dette skal du dog have et visum til Australien. Et visum til Australien koster 49 USD på denne side.

Ansøg om visum til Australien.

Hvad koster et turistvisum til Australien?

På denne side kan du ansøge om et turistvisum til Australien. Et visum koster omkring 49 USD.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Du kan betale med både Paypal, MasterCard, Visa og Amex. Der er ingen kortgebyrer forbundet med din betaling. Vi anbefaler at du betaler med det du føler dig mest komfortabel med.

Hvor hurtigt får jeg mit visum

Du modtager dit visum til Australien øjeblikkeligt. I nogle tilfælde kan der gå op til 72 timer, dog bliver de fleste visum til danske rejsende godkendt øjeblikkeligt.

Hvorfor koster det 49 USD

De 49 USD inkluderer både et eventuelt gebyr til regeringen, et servicegebyr og et kreditkortgebyr som vi betaler på vegne af dig.

Fordelen ved at ansøge igennem vores side er følgende:

  • Hvis dit visum bliver afvist, så får du refunderet hele dit ansøgningsgebyr
  • Vi gennemgår hele din ansøgning og sørger for at du ikke har lavet nogle fejl på den

49 USD er faktisk kun omkring 350 DKK.

Værd at vide

Det visum du køber til 49 USD kaldes også et eVisitor visa. Du må opholde dig i op til 90 dage på det i Australien. Du må ikke arbejde på dette visum. Det er beregnet til personer der ønsker at opleve Australien som turist, rejsende der ønsker at besøge familie og venner, eller i forbindelse med en forretningsrejse.

 

Skriv en kommentar