Hvad koster et visum til Sri Lanka (Sri Lanka eTA)?

Danske rejsende der ønsker at besøge Sri Lanka kan få et visum til Sri Lanka for 89 USD. Prisen betales i forbindelse med visumansøgningen. Det tager ikke mere end 5 minutter at udfylde ansøgningen, og visummet leveres gennemsnitligt indenfor en halv time. Danske rejsende kan på et visum opholde sig i op til 30 dage i Sri Lanka.

På et regulært visum til Sri Lanka, også kendt som et Sri Lanka eTA, må du besøge Sri Lanka som turist, besøge forretningsforbindelser og holde forretningsmøder, du må dog ikke optage arbejde i Sri Lanka.

Ansøg om et visum til Sri Lanka og få svar indenfor 30 minutter.

Kan jeg opholde mig i længere tid end 30 dage i Sri Lanka

Du kan sagtens opholde dig i Sri Lanka i længere tid end 30 dage. Du ansøger blot om et elektronisk visum her, som lader dig opholde dig i 30 dage i Sri Lanka. Ligeså snart at du ankommer til Sri Lanka, så kan du i Sri Lanka forlænge dit ophold i op til 90 dage fra indrejsedatoen. Det eneste det kræver er et telefonopkald til +94-727-591-591, og et besøg på følgende adresse: Immigration Services Centre (No. 330, Galle Road, Colombo 03 Sri Lanka). 

Det er selvfølgelig vigtigt at du i forbindelse med indrejsen til Sri Lanka overholder de 30 dage som dit visum er gyldigt til. Det betyder at din returbillet eller billet ud af Sri Lanka er indenfor de oprindelige 30 dage.

Det kan løses på flere forskellige måder:

  • Man kan købe en billig flybillet fra Sri Lanka til Indien
  • Man køber en flybillet hvor man kan ændre returdatoen

Under COVID-19 pandemien tilbyder de fleste flyselskaber gratis ændringer på flybilletter. For eksempel tilbyder Qatar Airways at man kan ændre sine flybilletter helt op til 1 timer før afrejse. Det gør det muligt at ændre sin returdato så mange gange man vil. Det eneste man skal betale er prisforskellen på den oprindelige returbillet og den nye returbillet(hvis der altså er en prisforskel).

Skriv en kommentar