Hvad koster ESTA?

Hvad du betaler for en ESTA godkendelse afhænger af hvordan du indsender din ansøgning. Som ansøger har du en række forskellige valgmuligheder til forskellige priser. Det er generelt dyrere at ansøge igennem en privat side eller bureau, men til gengæld foregår hele processen (inkl. kundeservice) på dansk, og du kan ofte få dit ansøgningsgebyr refunderet hvis din ansøgning bliver afvist.

Ansøg hos den amerikanske regering

En valgmulighed er at ansøge igennem den amerikanske regerings side. Dette er den billigste valgmulighed da deres gebyr kun er $14. Du skal dog være opmærksom på at de ikke tilbyder nogen refundering hvis din ansøgning bliver afvist. Derudover tilbyder de heller ikke kundeservice på dansk.

Ansøg hos et rejsebureau

Du kan også vælge at få dit rejsebureau til at indsende din ansøgning for dig. Dette vil typisk involvere et servicegebyr der varierer fra bureau til bureau, oveni de $14 allerede opkrævet af den amerikanske regering. Hvorvidt du kan få dit gebyr refunderet afhænger varierer ligeledes fra bureau til bureau.

Ansøg igennem vores konsulentside

Vi kan ligesom rejsebureauerne hjælpe dig med at udfylde og indsende din ESTA ansøgning. Men i modsætning til de fleste rejsebureauer kan vi i de fleste tilfælde indsende din ansøgning med det samme, således at du kan få svar indenfor allerede en halv time. Vi tilbyder derudover også kundeservice på dansk hvis du har spørgsmål til din ansøgning. Vi opkræver i alt $99 per ansøgning (hvilket inkluderer gebyret på $14 til den amerikanske regering), men refunderer hele beløbet i tilfælde af at din ansøgning bliver afvist eller hvis du afbestiller din rejse.