Hvornår skal man senest søge om ESTA?

Når du skal ansøge om ESTA er det vigtigt at gøre det i så god tid som muligt.

Du skal bruge ESTA allerede ved check-in

Husk på at du skal bruge din ESTA godkendelse allerede inden du ankommer til USA. For eksempel skal du i visse tilfælde have en gydlig ESTA godkendelse for at kunne tjekke ind på din flyafgang. Ligeledes kan du også forvente at personalet i lufthavnen tjekker om du har en gyldig ESTA godkendelse før ud får lov at boarde flyet.

Det er derfor vigtigt at du ansøger om ESTA god tid i forvejen, da du risikerer ikke at kunne komme med dit fly hvis ikke du har fået din ESTA godkendelse i tide.

Din ansøgning kan trække ud

Hvis du før har ansøgt om ESTA er du måske vant til at man typisk får svar allerede den samme dag. Men du skal huske på at det i særtilfælde kan tage op til 72 timer, hvis din ansøgning af den ene eller anden grund ikke automatisk bliver godkendt. Ligeledes kan det også tage en dag oveni at indsende din ansøgning hvis din ansøgning ikke er korrekt udfyldt eller hvis der er tekniske problemer.

Vi anbefaler derfor at du ansøger mindst en uge inden din flyafgang. På den måde kan du være rimelig sikker på at du når at få svar på din ansøgning inden du skal checke ind på din flyafgang.

Kilde: https://www.esta.dk/hvornaar-skal-man-senest-soege-om-esta/

Skriv en kommentar