Hvor lang tid tager en ESTA ansøgning?

Når man skal ansøge om ESTA til sin rejse forestiller sig måske at det er en større proces, ligesom når man skal ansøge om et rejsevisum. Men ESTA ansøgningprocessen er faktisk relativt nem og hurtig, og du behøves derfor ikke normalt at skulle afsætte mere end en time til at ansøge for din familie.

ESTA er online

Hele ESTA systemet er digitalt og online. Det vil sige at du bare skal ansøge på nettet ved at udfylde en ansøgningsformular. Når din ESTA ansøgning er blevet godkendt bliver din ESTA godkendelse udstedt elektronisk, hvilket vil sige at du ikke skal hente noget fysisk dokument. Din ESTA godkendelse er automatisk tilknyttet dit pas, så du skal blot medbringe det pas du brugte til din ansøgning, og så kan flyselvskaber og grænsemyndighederne automatisk se din ansøgning ud fra det.

Det er nemt og hurtigt at ansøge

Selve ansøgningsformularen du skal udfylde er ligeledes relativt simpel. Du skal blot angive nogen informationer omkring dig selv, dit rejsepas, din rejseplan samt din nødkontakt. Du skal ikke uploade nogen dokumenter eller billeder, så hele ansøgningsprocessen er både nem og hurtig. Det burde altså i de fleste tilfælde være muligt at ansøge om ESTA godkendelser for hele din familie på under en time.

Så i og med du kan ansøge om ESTA online, nemt og hurtigt kan udfylde ansøgningsformularen, og du får din ESTA godkendelse udstedt elektronisk, så er en ESTA ansøgning ikke noget du kommer til at skulle bruge særlig meget tid på.

Kilde: https://www.esta.dk/hvor-lang-tid-tager-en-esta-ansoegning/

Skriv en kommentar