Forside

ESTA

Rejsende til USA skal bruge et ESTA. ESTA er forkortelsen for Electronic System for Travel Authorization. Hvis du ikke har et gyldigt ESTA, så får du ikke lov til at boarde dit fly. Husk at udfyld din ESTA ansøgning i god tid.

Læs mere

eTA Canada

Rejsende til Canada skal have en gyldig eTA Canada. Hvis du ikke er godkendt før du skal flyve, så får du ikke lov at boarde. De fleste ansøgninger bliver godkendt på få minutter. I nogle tilfælde kan der gå op til 72 timer.

Læs mere

Visum til Australien

Du kan ansøge om dit visum til Australien, og få svar med det samme. De fleste visum bliver godkendt med det samme, dog kan der i nogle tilfælde gå op til 72 timer.

Læs mere

Visum til Vietnam

Rejsende der skal til Vietnam skal bruge et visum til Vietnam. Der findes 2 forskellige visum. Et regulært turist visum og et ‘Visa-on-Arrival’ (VoA). Et ‘Visa-on-Arrival’ udstedes øjeblikkeligt, og et regulært turist visum tager et par hverdage.

Læs mere

Visum til Rusland

Rejsende der skal til Rusland kan ansøge om et visum til Rusland, hvis de lander i St. Petersburg eller Kaliningrad. Hvis du ikke lander i en af de byer, så skal du ansøge på en ambassade.

Læs mere

Visum til Singapore

Som dansk rejsende kan du være velforberedt og udfylde dit ankomstkort i forkøbet. Vi anbefaler derfor at du udfylder dit ankomstkort før du tager i lufthavnen. Hermed undgår du stress ved ankomst i Singapore.

Læs mere

Visum til Indien

Rejsende til Indien skal ansøge om et Visum til Indien inden afrejse. Et visum til Indien koster 900 DKK. Det kan tage et par dage at få udstedt et e-visum til Indien, og derfor anbefales det at du ansøger ligeså snart at du kender din afrejsedato.

Læs mere

Visum til Canada

Et visum til Canada er påkrævet hvis du ikke er statsborger af et land, hvor et visum ikke er påkrævet. Hvis du er dansk statsborger, så kan du blot ansøge om en elektronisk rejsetilladelse(Canada ETA).

Læs mere

Visum til Myanmar

Myanmar er et militærstyre og generelt en usikker region. Dette gør at visumprocessen kan være meget vanskelig. Du ansøger om et visum til Myanmar herinde.

Læs mere

Visum til Mexico

Danske rejsende kan med fordel udfylde et ankomstkort til Mexico, og dermed sparer både tid og stress i flyet. Du bør derfor altid bruge vores service til visum til Mexico.

Visum til Tanzania

Tanzania er et af de flotteste lande i Afrika, og et populært rejsemål for danske turister. Før du kan komme til Tanzania skal du ansøge om et visum til Tanzania.

Visum til New Zealand

New Zealand har introduceret et elektronisk rejsevisum. Dette betyder at du i de fleste tilfælde kan få dit visum til New Zealand øjeblikkeligt. I nogle tilfælde skal du dog vente op til 72 timer.

Visum til Sri Lanka

Sri Lanska er en ø-stat i Det Indiske Ocean. For at komme til Sri Lanka som dansk statsborger skal du have et visum. Du kan herinde bestille et visum til Sri Lanka.

Læs mere

Visum til Cambodia

Cambodia er et smukt land, og en populære destination i Asien. Som dansk statsborger bør du ansøge om et visum til Cambodia.

Visum til Uganda

Uganda er et smukt land i Afrika. Danske statsborgere der ønsker at besøge Uganda anbefales at søge om et visum inden de tager afsted. Du kan ansøge om et visum til Uganda.

Visum til LAOS

LAOS er en attraktiv turistattraktion, men på samme tid et lukket land. Det kræves derfor at du har et visum til Laos. Du kan ansøge om det her. Prisen er 100 USD.

Visum til Cuba

Cuba er en ø-stat i Caribien, som er kendt for deres kommunistiske historie. Cuba er særdeles populære for turister på grund af deres smukke og billede-venlige bebyggelser. Du kan ikke boarde dit fly til Cuba uden et visum til Cuba.

Visum til Zambia

Zambia er et land i Østafrika med over 17 millioner indbyggere. Zambia er et smukt land, og som rejsende skal du have et visum til Zambia før du kan rejse ind. 

Visum til Kenya

Kenya er et smukt og velfungerende land i Østafrika. Som dansk rejsende skal du have et visum for at komme ind i Kenya. Du kan med fordel ansøge om et visum til Kenya.

Visum til Azerbaijan

Azerbaijan er et specielt land der ligger på grænsen mellem Europa og Asien. Hvis du ønsker at besøge Azerbaijan er det vigtigt at du ansøger om et visum til Azerbaijan før afgang.

Visum til Oman

Oman er et land i mellemøsten med grænser op til Yemen, Saudi Arabien og De Forenede Arabiske Emiratter. Landet er et enevælde og regeres af en Sultan. Hvis du ønsker at besøge Oman, så skal du have et visum til Oman.

Visum til Angola

Angola er en suveræn stat i Centralafrika med mere end 30 millioner indbyggere. Landets præsident er João Lourenço. Hvis du ønsker at opleve smukke Angola, så er det påkrævet at du har et visum.
Du kan på vores side købe et visum til Angola.

Andre lande,

som vi tilbyder visum til:

  • Visum til Angola
  • Visum til Rwanda
  • Visum til Madagascar
  • Visum til Malawi
  • Visum til Gabon
  • Visum til Djibouti
  • Visum til Zimbabwe
  • Visum til Bahrain

Hvad er et E Visa?

Et E-Visa er et visum i elektronisk format. Hos E-Visa.dk har vi specialiseret os i at tilbyde visum til lande i hele verden.

Vi tilbyder en omfattende gennemgangs- og indsendelsestjeneste