Cambodia e-visumkrav

Cambodja ligger i det sydøstasiatiske fastland. Det har bemærkelsesværdigt almindeligt land og utrolige floder, mellem handelsruter over land og floder, der forbinder Kina med Indien og Sydøstasien. Landet kan prale af en blanding af talrige kulturer fra Asien, Frankrig og USA.

Cambodjas klima består af monsunvinde, som beskriver to primære årstider. Maj til oktober har kraftige, fremherskende vinde fra den sydvestlige monsun, der ledsager høj luftfugtighed og kraftig nedbør. På den anden side oplever november til marts lette og tørre vinde fra den nordøstlige monsun med lav luftfugtighed og overskyet.

Hvis du har tænkt dig at besøge landet, hjælper det at sætte dig ind i disse vejrforhold. Men før du tænker på at rejse, er her en opsummerende guide til Cambodia E-Visa krav.

Cambodia e-Visa er en relativt ny tilføjelse til visumskemaet for udlændinge, der planlægger at besøge landet. Hvis du ønsker at bestille en rejse til Cambodja, især dem, der bor i nabolandene, bør e-visum være den første information, du finder.

Så inden du rejser til Cambodja, er det essentielt at følge landets visumkrav. Det er dog et kendt faktum, at nogle nationaliteter ikke kan bruge denne mulighed og i stedet bør købe et visum ved ankomsten. Inden du tager afsted til din eksotiske ferie, er det tilrådeligt at tjekke, om du har brug for visum eller ej.

For de fleste besøgende kan du kun rejse til Cambodja, hvis du har et obligatorisk Cambodja-visum opnået online til en pris af omkring € 59 pr. person. Online ansøgning er hurtig, det tager kun mindre end fem minutter at udfylde ansøgningsskemaet. Brug derefter dit Visa-, PayPal- eller masterkort til at foretage dine betalinger. Derefter modtager du dit cambodjanske visum efter et par dage. Men af presserende årsager og korrekte procedurer kan du få adgang til det inden for 24 timer.

Vigtig information til Cambodia online visum

Cambodia e-Visa blev til på grund af det bemærkelsesværdige samarbejde mellem udenrigsministeriet og Kongeriget Cambodjas globale samarbejde. Det giver turister og forretningsfolk mulighed for at blive op til tredive dage i landet, mens de udforsker dets unikke landskab, turiststeder og forretningsmuligheder.

Hvis du planlægger at rejse til Cambodja for arbejde eller uddannelsesmæssige formål, skal du kontakte den nærmeste cambodjanske ambassade for at få hjælp, når du planlægger dit forlængede ophold i Cambodja.

Hvad er kravene til Cambodia E-Visa?

Før du indsender din ansøgning, skal du opfylde disse cambodjanske e-visumdokumenter:

 • Gyldigt pas i mere end seks måneder fra et hvilket som helst land med cambodjansk visum
 • Passet skal have en blank side til dine ind- og udrejsestempler
 • Et pasfoto, der opfylder dine Cambodia minimumskrav
 • Et debet- eller kreditkort til at betale dit turist- eller forretningsvisumgebyr

Husk, at enhver person skal eje et pas, også dine børn.

Processen med at ansøge om cambodjansk visum

Efter at have modtaget din ansøgning gennemgår de relevante embedsmænd den og sender den derefter til immigrationsafdelingen til behandling.

Hvis ansøgningen har en fejl eller er ufuldstændig, vil en embedsmand fra immigrationskontoret kontakte dig og informere dig om at rette fejlene, og som et resultat vil du spilde mere tid. Sørg derfor for, at din ansøgning er fejlfri og indeholder sandfærdige oplysninger for en hurtigere og smidig ansøgningsproces.

Krav til Cambodia Business Visa-ansøgning

Hvis du skal til Cambodja på forretningsrejse, skal du fremvise det faktiske underskrevne pas. Dens gyldighed er i seks måneder, og det er vigtigt at have en tom visumside.

Derudover skal du levere et pasfoto, som skal være tydeligt og taget mod en helt hvid baggrund. Et forretningsbrev er et andet vigtigt dokument, som du skal levere.

Husk at medbringe og vise et rejseaftalebevis for varigheden af din rejse, inklusive en e-billet, der angiver din rejserejse. Du skal også fremlægge dokumentation for din sygeforsikringsdækning på mindst $ 50.000.

Fortjenesterne ved det cambodjanske e-visum

Når du ansøger om det cambodjanske e-visum, vil du nyde adskillige fordele, herunder:

 • Processen er altid tilgængelig på internettet
 • Du behøver ikke foretage tilmeldingerne
 • Du vil udføre revisioner og rettelser, før du ansøger til den cambodjanske regering.
 • Du vil have dit privatliv, da ingen andre kan få adgang til din applikation
 • Du får adgang dit cambodjanske e-visum fra dit hjem uden megen kamp
 • Du vil altid have gendannelses-e-mailen, hvis dit cambodjanske e-visum forsvinder
 • Du vil få servicerefusionen efter afslaget på dit cambodjanske e-visum

Ofte stillede spørgsmål om E-visum til Cambodia

Hvornår kan jeg ansøge om Cambodia-visum?

At ansøge om et cambodjansk e-visum er en simpel proces, og du kan indgive ansøgningen når som helst efter eget ønske. Efter vellykket godkendelse af din visumansøgning kan du nemt få adgang til Cambodja.

Hvad sker der, hvis mit pas udløber tidligere?

Hvis dit pas udløber inden for seks måneder efter din ankomst, skal du ansøge om et nyt visum. Hvis det haster, kan du bruge hasteprocedurerne. Heldigvis tilbyder adskillige paskontorer det. Efter at have modtaget dit nye pas, skal du så indsende din visumansøgning. Dette skyldes, at du skal udfylde dit pasnummer i ansøgningsskemaet for Cambodja-visum.

Kan jeg komme ind i Cambodja for erhvervslivet ved at bruge et turistvisum?

Nej, enhver visumtype tjener kun sit formål. Et turistvisum er til at besøge landet, mens et forretningsvisum er til forretningsformål.

Kan jeg ændre eller annullere min ansøgning?

Ja, når du bekræfter dit visum, angiver det dets gyldige periode. Det er dog tilrådeligt at besøge og forlade Cambodia inden for gyldighedsperioden, da du ikke kan blive der i mere end tredive dage.

Hvis jeg ikke har et visum længere, kan du så få dine penge tilbage?

Nej, efter at du har behandlet din visumansøgning, angiver den servicelevering. Derfor kan du ikke få refusion eller annullere.

Kan du indsende en gruppeansøgning?

Ja, dog skal rejsende have deres eget gyldige Cambodia-visum. Gruppeansøgning sparer tid, da du kun udfylder oplysningerne én gang. Mens du indsender gruppeansøgningen om Cambodia-visum, kan du klikke på knappen markeret “tilføj rejsende” under onlineansøgningsformularen.

Hvor kan jeg få yderligere oplysninger om Cambodia E-Visa

For at få yderligere Cambodia e-Visa, kan du besøge Cambodjas regerings hjemmeside https://www.evisa.gov.kh/ .

Fordele ved at vælge Cambodia E-Visa

 1. Du sparer tid, da du ikke besøger ambassaden
 2. Hele processen er sikker, godt planlagt og hurtig
 3. Du behøver ikke bekymre dig om rejsetider og sen check-in, så længe flyets afgangstid er mere end 72 timer

Cambodja har et betydeligt antal vaccinerede mennesker. Krigen mod Coronavirus er endnu ikke slut; infektionsraten er dog faldet de seneste to måneder. Som turist eller forretningsmand er du velkommen til Cambodja. Du skal dog vaccineres fjorten dage eller tidligere, før du rejser.

Hvis du ønsker at besøge Cambodja på en ferie, skal du få en coronavirus-test og forsikring inden din afrejse. Du får instruktioner i, hvordan du effektivt ansøger om forsikringen online, mens du ansøger.

Prisen er omkring $ 90 for 20 dages forsikring eller $ 120 for 30 dage. Forsikringen dækker coronavirus-test i Cambodia og din indlæggelse, hvis du har infektioner. For mere information, tøv ikke med at anskaffe dit Cambodja-visum her i dag , mens du planlægger din næste tur.