Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY

Hvor langtid tager det at få visum til Sri Lanka (Sri Lanka eTA)?

17th juli 2024

by admin

Danske statsborgere der ønsker at besøge Sri Lankas smukke strande og byer, skal ansøge om et visum til Sri Lanka. Et visum til Sri Lanka kaldes også et Sri Lanka eTA.

Det tager cirka en halv time at få godkendt sit visum til Sri Lanka, dog anbefales det at man ansøger 1 uge i forvejen, og mindst 72 timer før afgang. Årsagen er at nogle visum ansøgninger skal igennem en ekstra kontrol.

De fleste kan få godkendt deres visum til Sri Lanka indenfor en halv time, og derfor kan du sagtens nå at ansøge om dit Sri Lanka visum på vej til lufthavnen, hvis du har glemt at ansøge.

Det er vigtigt at du indtaster et korrekt pasnummer, da dit visum er tilknyttet dit pasnummer. Hvis du indtaster et forkert pasnummer, så er dit visum ugyldigt.

Dobbelttjek din visumansøgning

Den største fejl mange danskere laver i forbindelse med deres visumansøgning er at oplyse forkerte oplysninger. De vigtigste oplysninger på din visum ansøgning, som aldrig må være forkerte, er følgende oplysninger:

  • Pasnummer
  • Pas udløbs- og udstedelsesdato
  • Fornavn og efternavn
  • Fødselsdato
  • Statsborgerskab

Det anbefales at du sikre dig at overstående oplysninger er korrekte. Hvis dit navn indeholder specielle bogstaver som Ø, Æ eller Å, så er det vigtigt at disse indtastes korrekt. Ø bliver til OE, Æ bliver til AE og Å bliver til AA. Hvis du har et mellemnavn, så hører det under dit fornavn. For eksempel hvis du hedder Per Emil Jensen, så er Per Emil dit fornavn og Jensen dit efternavn.

Kan jeg blive afvist i lufthavnen?

Hvis du ikke har udfyldt dit Sri Lanka visum bliver du højest sandsynligt ikke tilladt at checke in eller boarde. Det er derfor vigtigt at du med det samme får ansøgt om dit Sri Lanka visum. Det tager heldigvis ikke mere end 5 minutter at udfylde en ansøgning, og de fleste bliver godkendt indenfor 30 minutter.

This site is registered on wpml.org as a development site.