Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY

Hvor lang tid tager det at få visum til Australien?

19th juli 2024

by admin

Danske rejsende er visumfritaget ved rejser til Australien, dog skal du stadig ansøge om et visum kaldet ‘eVisitor’ som du kan ansøge om på denne side. Fordelen ved dette visum er at det tager 5 minutter at få visum til Australien. Dog kan det i særlige tilfælde tage op til 72 timer før et visum er godkendt. Det anbefales derfor at man ansøger i god tid før afrejse. De fleste danskere får udstedt deres visum med det samme.

Hvad kan forsinke min visumansøgning

De fleste danskere får udstedt deres visum til forretningsrejse og turisme øjeblikkeligt. Dog kan der gå op til 72 timer i sjældne tilfælde. Behandlingen af din visumansøgning foregår elektronisk, og kan blive forsinket hvis du indtaster ugyldige oplysninger. Det er vigtigt at de følgende oplysninger på din ansøgning udfyldes korrekt:

  • Pasnummer – dobbelt tjek altid at dit pasnummer er indtastet korrekt. Hvis du indtaster et forkert pasnummer, så vil du ikke kunne komme ind i Australien, da dit visum er tilknyttet dit pasnummer
  • Udstedelses og udløbsdato – dette er oplysninger der står i dit pas. Hvis dit pas er udstedt d. 1 januar 2020, så vil dit pas i de fleste tilfælde have en udløbsdato der hedder d. 1 januar 2030. I Danmark er pas nemlig som udgangspunkt gyldige i 10 år.
  • Nationalitet/Statsborgerskab – det er vigtigt at du indtaster den korrekte nationalitet som det står i dit pas.

Kan jeg risikerer at blive afvist

Generelt bliver de fleste danske statsborgere godkendt. Dog bliver du ikke godkendt hvis du ikke overholder følgende ‘Character requirements’¹ under sektion 501 af Migration Act 1958. I korte træk betyder det egentlig bare at du skal være et “ordenligt” menneske. Det er de fleste danskere.

Kilder:

http://www7.austlii.edu.au/cgi-bin/viewdoc/au/legis/cth/consol_act/ma1958118/s501.html

This site is registered on wpml.org as a development site.