Apply for Visa

"*" indikerer påkrævede felter

DD slash MM slash YYYY

Egypten visumkrav

14th juli 2024

by admin

Egypten er strategisk placeret i den nordøstlige del af Afrika. Dens hovedstad er Kairo, som har en blanding af arabiske og islamiske mennesker. Egypten ligger i umiddelbar nærhed af Middelhavet mod nord og Det Røde Hav mod øst.

Egypten har en omfattende historie. Dens foreløbige fremskridt, herunder skrivning, landbrug, urbanisering, religion og regeringsførelse, er imponerende. Det stemningsfulde monument som Giza Necropolis er også vigtigt for videnskabelige undersøgelser og tiltrækker interesse verden over.

Hvis du planlægger din næste ferie til Afrika, så overvej Egypten som din næste destination, og du vil opleve mange utrolige ting. For at besøge Egypten er et visum dog et af de vitale krav, du skal have.

Nedenfor er en guide, der uddyber hvordan du får et egyptisk visum .

Egypten visumafklaring

Egypten visum er det juridiske officielle rejsedokument, der giver dig mulighed for at besøge landet i en bestemt periode. Hvis du planlægger at besøge Egypten med dine børn, skal du anskaffe et visum til hver enkelt af dem.

Krav og gyldighed af Egyptens visum

Du skal opfylde specifikke krav, så du kan få et Egypten-visum. De mest vitale er:

 • Som rejsende skal du have dit pas for at ansøge om e-visum. Den skal have en tom side.
 • Ved din ankomst til Egypten skal du give invitationsbrevet til at besøge en ven eller familie.
 • Når du ankommer, er en anmodning om at give rejseplanen, der indeholder din flyreservation og overnatninger, afgørende.
 • Hvis du rejser som en gruppe i turistformål, er det vigtigt at indsende gruppeansøgningen sammen.
 • Du skal give to farvede pas af høj kvalitet opløsning.
 • Når du rejser til Egypten af kommercielle årsager, skal du benytte to kopier af kommercielle motivationsbreve.
 • Du skal også fremvise en central visumbestillingsformular.
 • Bevis for rejsearrangement er et andet kritisk dokument, som du skal fremlægge. Den inkluderer to kopier af rejseplanen, som viser dine ind- og afrejsedatoer og dit fulde navn.
 • Kommer du fra et område med gul feberrisiko, skal du fremvise gul feber-vaccinationsattest. Dette dokument gennemgår verifikation ved din ankomst til Egypten.

Gyldighed for Egypten Visa

Dit Egyptens turistvisum er normalt gyldigt i 90 dage. Det giver dig mulighed for at blive i Egypten i højst tredive sammenhængende dage. Hvis du vælger et visum til flere indrejser, kan du have omfattende rejser til Egypten i hele gyldighedsperioden på 90 dage.

Bemærk, at hvert ophold kun varer i minimum 30 dage. Det er muligt at skifte dine rejseplaner til enhver tid, selv efter at du har bekræftet dit visum. Dog skal dit ankomst- og afgangstidspunkt være inden for gyldighedsperioden på 90 dage.

Processen med at ansøge om Egypten-visum

Du kan indsende din ansøgning, når som helst gratis, inklusive weekender, via Egyptens ambassades websted. Ansøgning om visum er en simpel proces, der kun tager fem minutter at udfylde ansøgningsskemaet . Så betaler du online med dit Visa, Master Card, American Express eller PayPal.

Det vil koste dig £44,95 for et enkelt indrejsevisum. For flere tilmeldinger kostede det £79,90. Derefter vil dit Egypten-visum være tilgængeligt via din e-mail, hvilket tager omkring fem arbejdsdage, når det haster. Det tager dog længere tid end det, hvis det ikke er kritisk.

Hvornår kan du ansøge om dit Egypten-visum?

Det er vigtigt at ansøge om dit Egypten-visum umiddelbart efter du har booket din flyrejse. Bemærk dog, at den bliver aktiv i 30 dage efter udfyldelse af ansøgningsskemaet. Ydermere starter dens gyldighedsperiode straks fra bekræftelsestidspunktet.

Ansøgning om Egypten-visum midt i pandemien

Egyptens turiststeder og turistrelaterede aktiviteter er nu i drift, og regeringen udsteder let visum. Egyptens online platform for Visa-ansøgning er ret effektiv. Du skal dog opfylde hele Egyptens visumkrav, før du ansøger som udlænding.

Ansøgningsprocessen for e-visum er ikke kompleks, og den kræver kun dine personlige og pas- og rejseoplysninger. Du betaler også visumgebyrerne effektivt på den samme online platform. Men hvis du ikke kommer i betragtning til et egyptisk visum, kan du kontakte den egyptiske ambassade.

Sørg for, at du bærer en maske, hver gang du er ude i offentligheden i Egypten.

Egyptens rejsenedskæring midt i pandemien

Turismeaktiviteter er langsomt ved at genopstå i Egypten, og flyvninger bliver lige så regelmæssige. Egypten holder dog altid øje med adskillige COVID-19-rejserestriktioner. Som udlænding, der har til hensigt at besøge Egypten, skal du opfylde alle COVID-19-kravene, inklusive test negativ for COVID-19.

Hvis du har vaccinationsbeviset, som viser en komplet vaccination i 14 dage, inden du rejser til Egypten, kan du undlade COVID-testen. Hvis du skal til testen, bliver du nødt til at blive på dit hotelværelse i op til fireogtyve timer for at afvente resultaterne. Hvis resultatet af testen er Covid-19 positivt, skal du isolere dig i 14 dage.

Ofte stillede spørgsmål om Egyptens visum

 1. Hvilken type visum har jeg brug for til min Egypten-ferie?

Hvis du ønsker at blive i Egypten i mindre end 30 dage, skal du bruge det elektroniske Visa. Du vil nå at ansøge om det online via regeringens e-visums hjemmeside. Men hvis du planlægger at blive i Egypten i over 30 dage, så lav en aftale med den egyptiske ambassade og få et fysisk visum til dit pas.

 1. Hvad skal jeg ellers gøre efter at have modtaget mit visum?

Du skal printe visumet og have det på dig til din næste rejse til Egypten. Det er altid vigtigt at have visummet sammen med passet i håndbagagen, mens du er på rejse til Egypten. Derudover skal du også levere andre vigtige dokumenter. Så sørg for, at du er opdateret med de seneste rejseråd i Egypten.

 1. Hvis jeg ansøger om visum og ikke modtager e-mailen, hvad skal jeg så gøre?

Umiddelbart efter at have gennemført din visumansøgningsbetalinger, vil du modtage en bekræftelsesmeddelelse via din e-mail, som indeholder et link til din status og viser dig, hvornår du skal kontakte immigrationstjenesten i tilfælde af en udfordring.

Men hvis det ikke vises i din indbakke, skal du først gå gennem spam- eller junk-mappen i din e-mail. Hvis e-mailen ikke ankommer helt, selv efter at have givet den engang, skal du kontakte ambassaden for at få klarhed.

 1. Vil COVID-19 påvirke mine rejseplaner til Egypten?

Du kan nu besøge Egypten midt i pandemien. Det hjælper dog at overholde Egyptens Coronavirus-regler på plads.

 1. Behøver jeg at besøge Egyptens ambassade for mit visum?

Hvis du planlægger at besøge Egypten for en ferie, der vil tage mindre end tredive dage, behøver du ikke at besøge Egyptens ambassade. Du kan ansøge om dit visum via immigrationswebstedet. Det er dog vigtigt at besøge den egyptiske ambassade, når du har til hensigt at blive der i mere end 30 dage.

 1. Kan jeg klare at ændre datoerne for min rejse?

Efter at have ansøgt om visum er det umuligt at foretage ændringer. Det er dog ikke nødvendigt at bruge et nyt visum, når du skifter bopæl. Når du får godkendelsen af din egyptiske visumansøgning, kan du se dens gyldighedsbetingelser.

This site is registered on wpml.org as a development site.